Blake Manning : 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον star του TikTok

Blake Manning : 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον star του TikTok

Δεν μπορείτε να σταματήσετε να παρακολουθείτε το TikTok; Δεν είστε μόνοι – τελευταία, δεν μπορούμε να χορτάσουμε αυτή την καταπληκτική εφαρμογή και τους δημιουργούς της. Το τελευταίο μας must-follow: Ο Blake Manning, ο οποίος σε ηλικία μόλις 15 ετών έχει πάνω από 2 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok. Είναι ένα αστέρι σε ανοδική πορεία, οπότε έπρεπε να σας ενημερώσουμε σχετικά με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Blake …

Το πρώτο του TikTok τον έκανε Viral

“Ξεκίνησα το TikTok τον Δεκέμβριο του 2019 – και ένιωσα σαν να γύρισα για λίγο την πλάτη μου και ξαφνικά ένα από τα πρώτα μου βίντεο έφτασε τις 700 χιλιάδες προβολές”, αναφέρει ο Blake  “Δεν είχα ιδέα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία.”  “Ένα από τα καλά του TikTok είναι πως έχω τόσους πολλούς ανθρώπους που με υποστηρίζουν.” Τα μειονεκτήματα; Αντιμετωπίζοντας τους μίσους και τα αρνητικά σχόλια («Προσπαθώ να το αγνοήσω», εξηγεί ο Blake)

Αλλά στο τέλος της ημέρας, ανεξάρτητα από το πόσα comments λαμβάνει, ο Blake παραμένει προσγειωμένος : “Δεν νομίζω ότι είμαι τόσο μεγάλος σταρ ή τίποτα το ιδιαίτερο”, ομολογεί. “Νιώθω ότι, ως επί το πλείστον, είμαι το ίδιο παιδί που ήμουν πριν από ένα χρόνο.”

Ξέρει πως να πετύχει στο FYP

“Η δημοσίευση τουλάχιστον τριών βίντεο την ημέρα βοηθάει πολύ”, εξηγεί ο Blake στους επίδοξους TikTokers εκεί έξω για την ανάπτυξη του λογαριασμού τους. “Το κύριο πράγμα στο TikTok είναι να είσαι σταθερός στις αναρτήσεις.” Και  σίγουρα ακολουθεί αυτές τις συμβουλές – το TikTok του είναι γεμάτο με δημιουργικό περιεχόμενο, από κωμικά videos έως  χορευτικά, μέχρι σκηνές της καθημερινότητάς του.

Το μυστικό του ταλέντο 

“Είμαι στην πραγματικότητα χαμηλών τόνων και έχω καλλιτεχνική φύση”, ομολογεί ο Blake. “Κάθε φορά που οι γονείς μου, μου έπαιρναν το τηλέφωνό μου, καθόμουν και ζωγράφιζα όλη την ώρα και έτσι έγινα αρκετά καλός.”

Έχει την καλύτερη συμβουλή

“Δεν υπάρχει κανένας άλλος που να μπορεί να είσαι εσύ – οπότε πρέπει να είσαι ο εαυτός σου”, λέει ο Blake. “Είστε μοναδικοί, οπότε γίνετε ο εαυτός σας και θα βρείτε ανθρώπους που το αγαπούν και το δέχονται αυτό.” Μερικές φορές, δυσκολεύεται να είναι ο εαυτός του απέναντι στο κοινό, αλλά καθώς μεγαλώνει μαθαίνει να το διαχειρίζεται – “Μην φοβάστε να είστε ο αληθινός σας εαυτός έξω στον κόσμο.” 

Έχει μεγάλα όνειρα για το μέλλον του

Ο Blake ελπίζει να συνεχίσει το πάθος του το οποίο δεν είναι άλλο από το μπάσκετ (“Παίζω κάθε μέρα και είναι ακριβώς αυτό που μου αρέσει να κάνω περισσότερο”, λέει) – επεκτείνοντας τα ενδιαφέροντά του σε ολοκαίνουργιους τομείς: τραγούδι, μόντελινγκ και υποκριτική. «Ο στόχος μου για τον εαυτό μου είναι να γίνω ο καλύτερος ηθοποιός που μπορώ να είμαι», παραδέχεται ο Blake. 

Εμείς πάντως ανυπομονούμε να δούμε αυτό το ανερχόμενο αστέρι να επιτυγχάνει τα μεγαλύτερα όνειρά του..

 

Blake Manning/Instagram.

Αφήστε μια απάντηση