Η Kendall Jenner, μετά την φωτό που έγινε viral: “Έχω και εγώ άσχημες μέρες”

Η Kendall Jenner, μετά την φωτό που έγινε viral: “Έχω και εγώ άσχημες μέρες”

Το μοντέλο έδωσε το μήνυμά του στα social media σχετικά με την φωτό που έγινε viral , αφού μερικοί θαυμαστές υπονόησαν ότι η φωτογράφισή της για την τελευταία συλλογή Skims της Kim Kardashian, τους έκανε να αισθάνονται ανασφαλείς. Οι φωτογραφίες τράβηξαν μεγάλη προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, με τις Kim, Kylie και Kendall να φωτογραφίζονται για τη σειρά Fits Everybody Valentine’s Day της μάρκας, . Η Kendall μοιράστηκε φωτογραφίες της φορώντας ένα κόκκινο σουτιέν , προσελκύοντας πολλά σχόλια από τους θαυμαστές.

 

Credit: INSTAGRAM/KENDALL JENNER

Κάποιος έγραψε πως αν είχε το σώμα της Kendall , όλα τα προβλήματα που έχει στην ζωή του , θα λύνονταν, υπονοώντας ότι αν έχεις ωραίο σώμα δεν έχεις προβλήματα !!! Η Kendall απάντησε αμέσως πως είναι όντως τυχερή αλλά πως και εκείνη έχει προβλήματα και άσχημες μέρες ! Πολλοί θαυμαστές εμπνευσμένοι από τα λόγια της, δημοσίευσαν τις δικές τους selfies κάνοντας την mention. 

«Είμαι ένα εξαιρετικά τυχερό κορίτσι», είπε η Kendall την Παρασκευή. «Εκτιμώ όλα όσα έχω. Αλλά θέλω να ξέρετε ότι έχω και κακές μέρες και ότι σας ακούω! Είστε όμορφοι όπως είστε!!! Δεν είναι πάντα όλα τέλεια όσο φαίνονται. “

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kendall αντιμετώπισε τους δικούς της αγώνες για την εικόνα του σώματός της. Σε μια συνέντευξη το 2019 στο The Telegraph, το μοντέλο  εξήγησε ότι μερικές φορές αισθάνεται ότι δεν ταιριάζει με τις υπόλοιπες αδελφές της λόγω του σωματότυπου της. «Οι αδερφές μου έχουν πιο πολλές καμπύλες από μένα», εξήγησε τότε. «Έχουν στήθος και εγώ δεν έχω . Μεγαλώνοντας ως αυτό το μικρό κορίτσι που μοιάζει με στέκα, έβλεπα τις αδερφές μου και πάντα σκεφτόμουν, «Ω, όχι, δεν θα είμαι σέξι σαν κι αυτές».

Αλλά τελικά η Kendall κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι σημαντικό να έχει τη δική της ταυτότητα – και είναι εντάξει αν είσαι διαφορετικός από τα άλλα μέλη της οικογένειάς σου. «Δεν είμαι απαραίτητα ίδια με την οικογένειά μου», είπε. «Μου αρέσει που έχω κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Και αυτό είναι cool. “

Αφήστε μια απάντηση