Η Olivia Wilde εξυμνύει τον Harry Styles

Η Olivia Wilde εξυμνύει τον Harry Styles

Η 36χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης μόλις ολοκλήρωσε την παραγωγή της νέας της ταινίας, Don’t Worry Darling, στην οποία πρωταγωνιστούν, όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε προηγούμενό μας άρθρο, οι Florence Pugh, ο Harry Styles, ο Nick Kroll, και η stand-up κωμικός Kate Berlant.

Ακριβώς όπως τελειώνει μια ομαδική εργασία στο σχολείο, αυτές οι τελευταίες στιγμές ήταν συναισθηματικές, και όλοι πανηγύριζαν και επαινούσαν ο ένας τον άλλο. Στο Instagram της, η Wilde μίλησε για την Pugh, αλλά το αφιέρωμα της στον Harry Styles είναι αυτό που μας κάνει να λιώνουμε.

Όπως εξήγησε η γνωστή ηθοποιός, είναι «λίγο πολύ γνωστό το γεγονός» ότι οι περισσότεροι άντρες ηθοποιοί δεν θέλουν να παίξουν δεύτερους ρόλους σε ταινίες με πρωταγωνίστριες γυναίκες.

«Η βιομηχανία του κινηματογράφου τους έχει κάνει να πιστεύουν ότι μειώνεται τη δύναμή τους αν αποδεχτούν τέτοιους ρόλους, και αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δύσκολο να πάρει χρηματοδότηση μια ταινία που εστιάζει σε γυναικείες ιστορίες», έγραψε ο Wilde στην ανάρτηση. Είναι δύσκολο να βρεθούν ηθοποιοί που αναγνωρίζουν γιατί αξίζει τον κόπο να επιτρέπεται σε μια γυναίκα να βρίσκεται στο επίκεντρο. “

“Ο” Jack “μας, (ο ρόλος του Harry Styles στην ταινία) συνέχισε. «Όχι μόνο σε κάθε ευκαιρία επέτρεπε στη λαμπρή Pugh να κατέχει τον κεντρικό ρόλο ως « Alice», αλλά έδενε κάθε σκηνή με μια αίσθηση ανθρωπότητας. Δεν έπρεπε να συμμετάσχει στο τσίρκο μας, αλλά πήδηξε με ταπεινότητα και χάρη και μας εξέπληξε  με το ταλέντο, τη ζεστασιά και την ικανότητά του να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω. “

 Η Olivia Wilde συνέδεσε τη λεζάντα με μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία του Styles, ντυμένος με κοστούμι της δεκαετίας του 1950, να κάθεται στο πίσω μέρος ενός λαμπερού Chevrolet Bel Air του 1957. 

Αφήστε μια απάντηση