Η Sabrina θα είναι στην αγαπημένη μας σειρά Riverdale

Η Sabrina θα είναι στην αγαπημένη μας σειρά Riverdale

Ο δημιουργός του “Riverdale” παραδέχτηκε ότι το Crossover “CAOS” είναι “Πιο πιθανό από ποτέ”.

Περιμέναμε μια “συνεργασία” μεταξύ του Riverdale και του Chilling Adventures της Sabrina από τότε που το CAOS έκανε πρεμιέρα το 2018 και τώρα, μπορεί τελικά να το δούμε να υλοποιείται.

Σε όλη τη διάρκεια του Riverdale, μέχρι τώρα, η χρονική περίοδος που διαδραματίζεται η σειρά είναι αρκετά ασαφής. Φαίνεται ότι είναι σε κάποια κοντινή μας εποχή, αλλά όχι απαραίτητα στο σήμερα, και γνωρίζουμε επίσης ότι το Katy Keene έγινε περίπου πέντε χρόνια μελλοντικά, γεγονός που μπερδεύει τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Ο δημιουργός των Riverdale, Katy Keene και CAOS, επιβεβαίωσε, ωστόσο, ότι, χάρη στο άλμα του χρόνου, το Riverdale είναι τώρα στο ίδιο χρονοδιάγραμμα με τις άλλες δύο αγαπημένες σειρές του, πράγμα που σημαίνει ότι η πιθανότητα crossover δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη.

 

Ο δημιουργός και παραγωγός των εκπομπών, Roberto Aguirre-Sacasa παραδέχτηκε στην Entertainment Tonight ότι έχουν γίνει “πολλές συζητήσεις για να βρει έναν τρόπο να φέρει χαρακτήρες από το Katy Keene στο Riverdale και από τη Sabrina στο Riverdale.” Χάρη σε αυτές τις συνομιλίες και το νέο χρονοδιάγραμμα, ο Roberto είπε ότι αποκάλυψε ότι το crossover είναι “πιο πιθανό από ποτέ.”

Είχαμε ήδη μερικά crossover του Katy Keene στο Riverdale, αλλά οι φανς ευελπιστούν να δουν το μαγικό στοιχείο του CAOS να μπαίνει στην πόλη Pep. Ενώ και οι δύο άλλες σειρές σταμάτησαν πλέον, θα ήταν ωραίο να βλέπουμε τους χαρακτήρες να αναδύονται στον κόσμο του Riverdale.

 

Αφήστε μια απάντηση