Πώς γνωρίστηκαν τα διάσημα ζευγάρια του TikTok

Πώς γνωρίστηκαν τα διάσημα ζευγάρια του TikTok

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, το παραδεχόμαστε. Το να κάνεις νέες γνωριμίες  – ειδικά κατά τη διάρκεια πανδημίας – είναι επίσης δύσκολο. Πού στον κόσμο υποτίθεται ότι βρίσκεται αυτό το άτομο που είναι φτιαγμένο για σένα; Ας δούμε πώς γνωρίστηκαν μερικά από τα αγαπημένα σας ζευγάρια του TikTok. Άλλοι μέσω DM, άλλοι από κοινούς φίλους, άλλοι απλά βρέθηκαν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Ποιος ξέρει, ίσως η δική τους γνωριμία να εμπνεύσει την επόμενη δική σας γνωριμία.

 

Avani Gregg and Anthony Reeves

Η Avani είπε πως γνώρισε τον Anthony μέσω social, όταν άρχισαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram πριν από μερικά χρόνια.

Κατά τη διάρκεια ενός βίντεο ερωτήσεων και απαντήσεων στο YouTube τον Μάρτιο του 2020, ο Anthony αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν αυτοπροσώπως στο Social Bash. Ο Anthony είπε ότι προσπάθησε να συστηθεί στην Avani, αλλά είπε ότι εκείνη δεν “τον αναγνώρισε, και τον αγνόησε εντελώς”

Η Avani απάντησε τότε, “Αυτό είναι ψέμα”, οπότε μάλλον ο Anthony αστειευόταν για το συγκεκριμένο γεγονός.

Josh Richards and Nessa Barrett

Το ζευγάρι που όλο χωρίζει και τα ξαναβρίσκει μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο YouTube τον Φεβρουαρίου του 2020 ότι ο Josh είδε τη Nessa στο For You Page στο TikTok και απλώς της έστειλε Dm επειδή “πίστευε ότι ήταν ένα καυτό κορίτσι του TikTok.”

 

Andre Swilley and Gabby Morrison

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων /απαντήσεων στο YouTube τον Φεβρουαρίου του 2020, το ντουέτο ενημέρωσε το κοινό πως γνωρίστηκαν το 2019 στο Playlist Live. Προφανώς δόθηκε επίσης το πρώτο τους φιλί εκείνη την ημέρα. «Το πρώτο μας φιλί ήταν μπροστά στους θαυμαστές», είπε ο Αντρέ.

Quinton Griggs and Cynthia Parker

Το ζευγάρι μοιράστηκε σε μια συνέντευξη πως τον Σεπτέμβριο του 2020 είδαν ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά. Ο Quinton είπε ότι ρώτησε τη φίλη του, Mattia Polibio, “Ουάου, ποια είναι αυτή ;!”

Η Cynthia φώναξε γελώντας τον Quinton “Crutch Guy” γιατί η πρώτη της σκέψη ήταν: “Τι έπαθε το πόδι του;” Ο Quinton ήταν με πατερίτσες όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. 

 

Larray and Brady Potter

Το ζευγάρι επίσης συναντήθηκε πρώτη φορά στο Playlist Live. “Ο Brady ήταν το πιο ωραίο αγόρι που είδα στο Playlist Live”, είπε ο Larray, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε πώς την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, τόσο αυτός όσο και ο Brady ήταν πολύ ντροπαλοί μεταξύ τους.

Μετά από κάποια περίεργα “σήματα” και λόγω του ότι ο Brady ήταν αγκαλιά με κάποιον άλλον εκείνη την στιγμή, πλησίασε ο ένας τον άλλον, αργότερα έδωσαν το πρώτο τους φιλί.

 

Bryce Hall and Addison Rae

Μιλώντας στον Hollywire τον Φεβρουάριο του 2020, ο Bryce είπε ότι γνώρισε για πρώτη φορά την Addison τον Οκτώβριο του 2019 όταν η Addison πήγε στο Λος Άντζελες πριν μετακομίσει εκεί. «Η Addison ήταν μόλις 19 ετών», είπε.

 

Jaden Hossler and Mads Lewis

Σε μια συνέντευξη στο Hollywire, η Mads μοιράστηκε ότι γνώρισε τον Jaden στο σπίτι ενός φίλου της, λέγοντας απλά ενα γεια και σκέφτοντας, “Ωχ, είναι τόσο γλυκούλης!”

Αφήστε μια απάντηση