Ιδέες για χαρτζιλίκι από το σπίτι
Photo by Anthony Shkraba on Pexels.com

Ιδέες για χαρτζιλίκι από το σπίτι

Πώς θα μπορούσες να έχεις λίγα παραπάνω χρήματα για χαρτζιλίκι την σημερινή δύσκολη εποχή που όλοι είμαστε σπίτι? Όχι δεν θα σε βάλουμε να δουλέψεις σκληρά , ούτε θα σου προτείνουμε κάτι παράνομο. Απλά θα σου δώσουμε κάποιες ιδέες για να έχεις ένα χαρτζιλίκι παραπάνω με μερικές πολύ εύκολες ιδέες ! 

ΠΟΥΛΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείς να πουλήσεις τα ρούχα σου online. Εμείς σου προτείνουμε φυσικά το De Pop. www.depop.com Παρακάτω σου έχουμε αναλυτικό video.

 

ΓΙΝΕ YOUTUBER

Θέλεις να γίνεις Youtuber αλλά δεν ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνεις; 

Βήμα 1: Επέλεξε το θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί το κανάλι σου στο YouTube.

Βήμα 2: Καθόρισε ποιο είναι το κοινό σου. Σε ποιόν απευθύνεται το κανάλι σου;

Βήμα 3: Βρές Ονομα για το κανάλι σου.

Βήμα 4: Κατέγραψε μια λίστα με ιδέες για πιθανή θεματολογία του καναλιού σου.

Βήμα 5: Επέλεξε πόσο συχνά θα ανεβάζεις βίντεο.

Βήμα 6: Τήρησε με σταθερότητα τις μέρες που έχεις επιλέξει να ανεβάζεις βιντεο.

Βήμα 7: Κάνε έρευνα στο YouTube για βίντεο στον τομέα σου που έχουν ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Βήμα 8: Φτιάξε μια λίστα με 100 τίτλους βίντεο που ταιριάζουν στο κανάλι σου.

Βήμα 9: Επέλεξε τα 10 καλύτερα βίντεο της λίστας.

Βήμα 10: Δημιούργησε το κανάλι σου.

 

ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ

Etsy. H πλατφόρμα πώλησης ειδών χειροτεχνίας. Φανταστείτε το etsy σαν ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο μέσα στο οποίο εσείς ανοίγετε το δικό σας κατάστημα. Με πολύ εύκολο τρόπο και πολύ οικονομικά, μπορείτε να ανοίξετε ένα etsy shop. Το etsy δεν σας χρεώνει κάτι για το άνοιγμα του καταστήματος, ούτε πληρώνετε κάποια συνδρομή. Το άνοιγμα είναι εντελώς δωρεάν. Οι χρεώσεις είναι 20 σεντς ανά προϊόν ανά τετράμηνο και περίπου 10% ποσοστό στην πώληση.

 

ΠΟΥΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αν απλά σου αρέσει να τραβάς φωτογραφίες,σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί εάν θα μπορούσες να βγάλεις ένα χαρτζιλίκι πουλώντας τες στο internet.

Μπορείς να ξεκινήσεις δημιουργώντας account σε 2 από τα μεγαλύτερα stock photo websites:

female with instant camera against blue sky
Photo by Ike louie Natividad on Pexels.com

ΚΑΝΕ BABYSITTING

Ειδικά τώρα που έκλεισαν τα σχολεία και οι γονείς δουλεύουν είτε από το σπίτι είτε αναγκάζονται να πηγαίνουν στην δουλειά είναι πολύ καλή ευκαιρία να βγάλεις χαρτζηλίκι βοηθώντας την γειτόνισσα , κρατόντας της το παιδάκι της. Θέλει προσοχή και υπευθυνότητα και πολύ υπομονή ! Επίσης ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ μέρες που είναι ! Ρώτα φίλους και γνωστούς αν ψάχνουν κάποιον να κρατήσει το παιδάκι τους και θα εκπλαγείς με το πόσες θετικές απαντήσεις θα λάβεις . 

 

woman wearing red and white plaid shirt sitting on chair holding baby
Photo by Victoria Borodinova on Pexels.com

ΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Μια ώρα διάβασμα στον Γιωργάκη που μένει στον κάτω όροφο μπορεί να σου αποφέρει χαρτζηλίκι 5 ευρώ. Επίσης εδώ πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και υπευθυνότητα. Ξοδεύοντας 3 ώρες την ημέρα μπορείς να βγάλεις από 15 ευρώ το λιγότερο. Not Bad ?

 

SOCIAL MANAGEMENT

Μιλάμε για μια μικρή επιχείρηση που τώρα ξεκινάει να χρησιμοποιεί τα social media και δεν ξέρει σχεδόν τίποτα. Υπάρχουν πάρα πολλά video που μπορούν  να σε βοηθήσουν αλλά αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα είναι να έχεις όρεξη και γούστο. 

 

Επιπλέον έχουμε να σου προτείνουμε να βγάλεις σκυλάκια βόλτα, να φροντίζεις ζωάκια, να πλύνεις το αυτοκίνητο των γονιών σου ή του γείτονα, να πας τα ψώνια της γειτόνισσας, να βάψεις το δωμάτιο της μαμάς σου που δεν μπορεί να το κάνει και δεν θέλει να δώσει και ένα σκασμό λεφτά. Ιδέες υπάρχουν , όρεξη να έχεις και το χαρτζιλίκι θα βγει !

Αφήστε μια απάντηση