ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ (ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ)
Photo by Taryn Elliott on Pexels.com

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ (ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ)

Στο σχολείο, τα βαρετά απογεύματα της Κυριακής άλλαζα θέση στα έπιπλα της κρεβατοκάμαράς μου. Έβλεπα κάτι σε ένα περιοδικό ή το δωμάτιο κάποιων φίλων και αμέσως ξεκινούσα την δική μου ανακαίνιση .

Αυτό σήμαινε ότι έσπρωχνα συνεχώς το κρεβάτι μου στον απέναντι τοίχο (με τη βοήθεια των γονιών μου, κ.λπ.), χαρίζοντας νέες γωνίες στα αρκουδάκια μου και βρίσκοντας νέους τρόπους οργάνωσης της ντουλάπας μου.

Μου άρεσε πολύ το συναίσθημα να ξυπνάω το επόμενο πρωί σε ένα “νέο” δωμάτιο, λίγο πιο φρέσκο, πιο ευτυχισμένο και πιο συναρπαστικό.

Το να αλλάζεις τα πράγματα στο δωμάτιό, μεταμορφώνει την ενέργεια του χώρου και βοηθά να δείτε τι έχετε σε ένα εντελώς νέο φως. Γι ‘αυτό, τώρα που ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι από ποτέ, είναι διασκεδαστικό (και τόσο απαραίτητο) να ταράζουμε λίγο τα νέρα κάνοντας μια ανακαίνιση στο δωμάτιο μας.

Ακολουθεί ο οδηγός ανακαίνισης του δωματίου σας με πράγματα που έχετε ήδη.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ 

Βιβλία όρθια, ξαπλωμένα, στο πλάι .. Γέμισε τα ράφια σου με βιβλία που θα διαβάσεις.

ΦΥΤΑ

Πάρε το γλαστράκι με τον βασιλικό από την κουζίνα και κρέμασέ τον από του κουρτινόξυλο για να δώσεις μια πιο μινιμαλ νότα στο δωμάτιο σου. 

 

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ

Μπουκαλάκια από τις αγαπημένες σου κρέμες. Το αγαπημένο σου άρωμα. Η αγαπημένη μου πούδρα. Βάλτα δίπλα στο κρεβάτι σου , στο κομοδίνο για να μην ξεχνάς ποτέ να τα χρησιμοποιείς. 

 

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ

Δίπλωσε διαφορετικά το πάπλωμά σου. Βάλε στα μαξιλάρια σου διαφορετικές μαξιλαροθήκες. Πάρε ένα χνουδωτό χαλάκι και βάλτο δίπλα στο κρεβάτι σου. Βάλε φωτάκια στο προσκέφαλο του κρεβατιού σου. Νέο δωμάτιο αμέσως ! 

 

ΓΩΝΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

 

Φτιάξε την δική σου γωνιά χαλάρωσης δίπλα στο παράθυρο . Πάρε μια καρέκλα και γέμισέ την με μαξιλάρια και χαλάρωσε πίνοντας το αγαπημένο σου τσάι και διάβαζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Άλλαξε θέση στο κρεβάτι σου , βάλε το γραφείο σου στον απέναντι τοίχο. ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ*

 

Αφήστε μια απάντηση