Οι καλύτερες Galentine’s Day ταινίες

Οι καλύτερες Galentine’s Day ταινίες

14 Φεβρουαρίου, η πιο γλυκιά μέρα του χρόνου. Όχι, δεν είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι η Galentine’s Day, η μέρα του χρόνου που τιμάει τη φιλία. Δεδομένου ότι είναι η 10ετής επέτειος της Ημέρας της Γαλεντίνης (Galentine’s Day), μια γιορτή που δημιουργήθηκε στην Αμερική το 2010 στο Parks and Recreation, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε αυτή την υπέροχη μέρα με τις καλύτερες ταινίες που εξυμνούν την φιλία . 

Οι φίλοι που αλληλουποστηρίζονται είναι οι καλύτεροι. Το Bend It Like Beckham (κάντο όπως ο Μπέκαμ) υποστηρίζει αυτή τη θεωρία. Δύο κολλητές που τρελαίνονται για το ποδόσφαιρο , που θέλουν να κερδίζουν μέσα και έξω από το γήπεδο, να πετύχουν στη ζωή και να διασκεδάζουν. Ανεξάρτητα από τις διαφορές τους, τα βρίσκουν γιατί αυτό κάνουν οι συμπαίκτες . Δεν ανταγωνίζονται ποτέ για το τρόπαιο (καθώς παίζουν στην ίδια ομάδα) και ενθαρρύνουν η μία την άλλη.

 

Με την πρώτη ματιά, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι το Mean Girls είναι μια ταινία που δεν εκφράζει την Galentine’s Day. Αυτή είναι μια λανθασμένη αντίληψη. Η ταινία περνάει το μήνυμα για το πόσο σημαντικό είναι για τις γυναίκες να υποστηρίζουν άλλες γυναίκες – και τι συμβαίνει όταν δεν το κάνουν. 

 

Αν είσαι από τα κορίτσια που θέλουν να γίνουν πολύ αγαπητές στο σχολείο και δεν ξέρουν πως να τα καταφέρουν δες την ταινία. Αυτό θέλουν να κάνουν η Amy και η Molly σε όλη την ταινία Booksmart. 

 

Οι έρωτες έρχονται και φεύγουν. Όμως, αρκεί να έχουμε φίλους στο πλευρό μας για να σκουπίσουμε τα δάκρυα και τότε μπορούμε να περάσουμε τον χωρισμό πιο ανώδυνα.  Όταν τη Jenny (Gina Rodriguez) την χωρίζει το μακροχρόνιο BF της, οι κολλητές της περνούν μια μέρα προσπαθώντας να να την βοηθήσουν να το ξεπεράσει. 

 

Από τις πιο κλασικές και αγαπημένες ταινίες για την αληθινή φιλία. Οι Bridget (Blake Lively), Carmen (America Ferrera), Lena (Alexis Bledel) και Tibby (Amber Tamblyn) κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Σαν κλασικές BFF, αποφασίζουν να μοιραστούν το ίδιο παντελόνι στο ταξίδι τους στέλνοντάς το η μία στην άλλη.  Καθ ‘όλη τη διάρκεια των θεαματικών ταξιδιών τους, μαθαίνουν περισσότερα για τον εαυτό τους και καταλαβαίνουν τα όνειρά τους.

Αφήστε μια απάντηση