Ήξερες πού βασίζεται ο ήρωας της σειράς Lupin;

Ήξερες πού βασίζεται ο ήρωας της σειράς Lupin;

Αν παρακολουθείς τα hits του Netflix, σίγουρα θα έχεις εντοπίσει ότι η μεγαλύτερη επιτυχία (με διαφορά) για την πλατφόρμα είναι η σειρά Lupin. Παρότι γαλλόφωνη έχει καταγράψει την υψηλότερη θεαματικότητα τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Netflix. Από τις 8 Ιανουαρίου, όταν έκανε πρεμιέρα, την παρακολούθησαν 70 εκατομμύρια λογαριασμοί μόλις τις πρώτες 4 εβδομάδες προβολής της.

Κεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Assane Diop, ένας μετανάστης από τη Σενεγάλη, ο οποίος έχει αποφασίσει να ανακαλύψει τους ανθρώπους που οδήγησαν τον πατέρα του στην αυτοκτονία. Ο Assane αντλεί έμπνευση για τα σχέδιά του από ένα βιβλίο που του χάρισε ο πατέρας του όταν ήταν μικρός. Αυτό ήταν ένα από τα μυθιστορήματα με τις περιπέτειες του ληστή τζέντλεμαν Αρσέν Λουπέν. Μεγαλώνοντας ο Assane συνεχίζει να διαβάζει τα βιβλία του Λουπέν και αντιγράφει πολλές από τις τεχνικές του στον αγώνα για απόδοση δικαιοσύνης που ξεκίνησε.

Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει τα 5 πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου και αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσουν 5 ακόμα. Σε αυτά έχουμε ήδη δει τον Assane να χρησιμοποιεί κάποια από τα κόλπα του Λουπέν και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα. Για να μάθεις όλες τις τεχνικές του λογοτεχνικού χαρακτήρα που δημιούργησε ο Maurice Leblanc, όμως, δεν υπάρχει καλύτερη πηγή από τα ίδια τα βιβλία του Αρσέν Λουπέν.

Περισσότερα : https://blog.public.gr/book/psyhagogia/arsen-loypen-o-haraktiras-poy-enepneyse-ti-seira

 

Αφήστε μια απάντηση