Οι κολλητοί έχουν σχέση και εσύ όχι
Photo by Elly Fairytale on Pexels.com

Οι κολλητοί έχουν σχέση και εσύ όχι

Όταν η κολλητή ή ο κολλητός έχει ένα νέο bae στη ζωή του, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε πώς θα μοιάζει η φιλία σας. Αν και όλα μπορεί να μην είναι * ακριβώς * όπως και πριν, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη φιλία σας ισχυρή για τα επόμενα χρόνια και να παραμείνετε κολλητοί για πάντα.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ

Ακόμα κι αν είσαι η ψυχή της παρέας για τη σχέση των κολλητών, μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι λίγη ζήλεια και θλίψη. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, οπότε μην τιμωρείς τον εαυτό σου έχοντας τύψεις όλη μέρα. Αλλά να θυμάσαι : απλώς και μόνο επειδή το κολλητάρι έχει σχέση δεν σημαίνει ότι * αξίζεις  λιγότερο . Εάν σε βοηθάει, γράψε μια λίστα με όλα τα εκπληκτικά ταλέντα σου(ναι, το να κάνεις βίντεο στο TikTok μετράει!) και ανάτρεξε σε αυτό όταν χρειάζεσαι ενίσχυση εμπιστοσύνης. Κάποια μέρα, θα βρεις κάποιον που θα σε θέλει και θα σε φροντίζει εξίσου – αλλά δεν χρειάζεται να βιαστείς.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ

κολλητές

Σίγουρα μπορεί να είναι δύσκολο όταν οι κολλητοί μας μιλάνε μόνο για τη σχέση τους, όταν το μόνο που θες είναι να είστε ένα – εμείς * το καταλαβαίνουμε. Αλλά βάλε τον εαυτό σου στα παπούτσια των κολλητών σου. Εάν ήσουν στην θέση τους , θα ήθελες να μπορείτε να μιλάτε για τη σχέση σου; Το να είσαι υποστηρικτικός φίλος σημαίνει να είσαι εκεί τόσο στις νίκες όσο και στις αποτυχίες του άλλου. 

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ

κολλητοί

Ειδικά σε μια νέα σχέση, το να βρεις την ισορροπία μεταξύ του να βρίσκεις χρόνο για τους φίλους αλλά και για το αμόρε μπορεί να είναι δύσκολο. Δώσε ένα διάλειμμα στο bestie σου εάν φαίνεται λίγο πιο απασχολημένο στην αρχή. Αλλά όταν όλα αρχίσουν να ηρεμούν, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο μόνο για εσάς τους δύο. Είτε παρακολουθώντας την αγαπημένη σας σειρά μαζί  είτε πηγαίνοντας για ψώνια μαζί, η δημιουργία αναμνήσεων και η ενίσχυση της φιλίας σας είναι ακόμα πιο σημαντική τώρα. Οι έρωτες θα έρθουν και θα φύγουν, αλλά οι φίλοι είναι για πάντα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

κολλητοί

Δεν λέμε να φτύσεις εντελώς τη κολλητή μόνο και μόνο επειδή έχει μια νέα σχέση. Αλλά αυτή είναι η ιδανική στιγμή να επεκτείνεις τον τρέχοντα κύκλο σου. Με ποιον ήθελες πάντα να κάνεις παρέα; Το ήσυχο κορίτσι της πολυκατοικίας σου; Ο ξεκαρδιστικός τύπος από το φροντιστήριο; Ρίξε μια ματιά γύρω σου και αφιέρωσε λίγο χρόνο για νέες γνωριμίες . Δεν μπορείς γίνουν όλοι κολλητοί αλλά μπορείς να έχεις πολλούς γνωστούς!

Αφήστε μια απάντηση