5 ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ

5 ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης του χωρισμο και σίγουρα ο καθένας το αντιμετωπίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε να νιώσεις καλύτερα και πίστεψε το… Θα το ξεπεράσεις.

ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Πολύς κόσμος θέλει να μείνει μόνος του. Για πολλούς ανθρώπους, το να είναι χωμένοι στην κουβέρτα τους με ένα μεγάλο μπολ παγωτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Και ίσως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των συναισθημάτων τους. Το να βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά μόνος σου στο δωμάτιο τρώγοντας ένα ωραίο τόστ ή ακόμα και μια τέλεια σοκολάτα μπορεί να είναι ένας τρόπος να ανακουφίσετε την καρδιά σου.

ΠΡΟΣΟΧΗ : η υπερβολικά εκτεταμένη απομόνωση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα,ωστόσο μια μικρή δόση απομόνωσης είναι απολύτως αποδεκτή. Φάε λοιπόν το παγωτό βλέποντας Netflix. Είναι η καλύτερη στιγμή να απολαύσεις την μοναξιά.

ΒΟΛΤΕΣ

Ένας άλλος καλός τρόπος αντιμετώπισης είναι να ξεφύγετε λιγάκι. Εδώ μπαίνουν στην μέση οι φίλοι σας. Συχνά θα σας σέρνουν και θα σας βγάλουν έξω για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Είτε πρόκειται για μια βόλτα λόγω πανδημίας, ή ακόμα και μια γρήγορη στάση για παγωτό (το παγωτό είναι ο καλύτερός μας φίλος τελικά). Οι φίλοι μας είναι εκεί για να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας και τις αποφάσεις σας. Είναι η τέλεια απόσπαση προσοχής. Κρατάς το μυαλό σου μακριά από τις δυσκολίες των τελευταίων ημερών. Μόλις καταφέρεις να περάσεις καλά, να ξέρεις τόσο πιο γρήγορα θα ξαναγίνεις ευτυχισμένος. Η ζωή δεν είναι μόνο πόνος.

ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ

Μερικές φορές, είναι καλό να πηγαίνετε στον πρώην σας και να μιλάτε για πράγματα. Όχι απαραίτητα για να ξαναείστε μαζί. Αλλά, ίσως άφησες μια κατάσταση θυμωμένη και μπερδεμένη. Ίσως να μιλήσετε για όσα συνέβησαν μαζί σας και έτσι να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Μόλις καταλάβετε και οι δύο πλήρως τι συνέβη μεταξύ σας, τόσο πιο γρήγορα θα αισθανθείτε καλύτερα.

Ίσως ο χωρισμός τελικά ήταν για καλό. Ή ίσως ήταν μια βιαστική απόφαση. Μια ώριμη συζήτηση θα μπορούσε να σας δώσει αυτές τις απαντήσεις. Δεν θα ξέρετε, μέχρι να δοκιμάσετε.

ΝΕΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ:

Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση στο πόσο γρήγορα πρέπει να κάνεις μια νέα γνωριμία. Ίσως η καλύτερη λύση είναι να επιστρέψετε αμέσως στο παιχνίδι γνωριμιών. Ίσως η τελευταία σχέση είχε μεγάλα προβλήματα από τα οποία απλά έπρεπε να ξεφύγεις. Και ίσως το να βρεις κάποιον άλλο, θα μπορούσε να είναι η λύση.

Είναι η ζωή σου. Κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει για το πόσο γρήγορα ή αργά προχωράς. Είναι η καρδιά σου και κάνεις αυτό που κάνει την καρδιά σου ευτυχισμένη. Και ποιος ξέρει, ίσως η επόμενη γνωριμία να είναι ότι καλύτερο, γιατί άλλωστε ο έρωτας με έρωτα περνάει

ΟΛΑ ΚΑΛΑ:
Ίσως είσαι ο τύπος του ατόμου που δεν χρειάζεται χρόνο για να θεραπεύσει την καρδιά του. Ίσως ο πρώην σου δεν αξίζει τα δάκρυα σου. Ή ίσως απλά δεν θες να αντιμετωπίσεις τη σύγκρουση. Ίσως το να κάνεις φόκους στα μαθήματά σου / τη δουλειά σου θα κάνει την καρδιά σου να επουλωθεί πιο γρήγορα.

Είσαι νέος και η ζωή συνεχίζεται. Ίσως για εσένα, το να συνεχίζεις τη ζωή σου αντί να σκας είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Συμπέρασμα: ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.. Φρόντισε να χαμογελάς και όλα θα πάνε καλά στο τέλος

This Post Has 3 Comments

Αφήστε μια απάντηση