Άγιος Βαλεντίνος .. τι δώρο να πάρεις ?

Άγιος Βαλεντίνος .. τι δώρο να πάρεις ?

Εάν ψάχνεις ιδέες για δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021, ώστε να εκφράσεις τον έρωτά σου, βρες εδώ το κατάλληλο δώρο για το αγόρι σου ή το κορίτσι σου .

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ 

Celestino

ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΡΟΥΧΑ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15

Sneaker 10 

Αθλητικά με 50% έκπτωση 

Pink Woman

Τα απόλυτα νεανικά ρούχα με έκπτωση 60%

INGLOT

Τα καλλυντικά που θα λατρέψει ! Είναι τα καλλυντικά που προτιμάει και η JLO άλλωστε

 

de Vil 

Μέσα στο site ο καθένας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε κλασικά αλλά και πρωτότυπα προϊόντα. Άρωμα σε κλασική συσκευασία ή σε συσκευασία «κραγιόν» με δυνατότητα επιλογής περισσότερων από ένα αρωμάτων, και συσκευασία ταξιδίου.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ 

Bodytalk 

TrainForPleasure. Τρεις λέξεις που έρχονται να γκρεμίσουν και να χτίσουν από την αρχή την αντίληψη που έχουμε για τη γυμναστική και την άσκηση στη ζωή μας.

60 % έκπτωση 

Sneaker 10

Are you addicted to sneakers ?

 

Funky Budha

Το brand απευθύνεται σε νέα, δυναμικά άτομα, στοχεύοντας τους ανθρώπους που νοιάζονται για τις λεπτομέρειες και την ποιότητα, που αγαπούν το εκλεπτυσμένο και θέλουν πάντα να δείχνουν καλά, ενώ παραμένουν πάντα ο εαυτός τους.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 50%

TOKOTOUKAN

Τo TOKOTOUKAN είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο του custom t-shirt στην Ελλάδα, με 100% πρωτότυπα σχέδια! Διαθέτει θέματα από τα 70s, 80s, 90s, Retro, Humour, Shocking, Old School κ.α. καθώς και μεγάλη ποικιλία από επώνυμες μπλούζες για όλες τις εποχές. Απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, καθώς και σε μικρές επιχειρήσεις, συλλόγους, ομάδες κ.α.

 

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

 

This Post Has 2 Comments

  1. Γιώργος - Μαρία

    Ευχαριστούμε που μας έβαλες και τις εκπτώσεις!

Αφήστε μια απάντηση