ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 01/03/2021 – 06/03/2021
Photo by fotografierende on Pexels.com

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 01/03/2021 – 06/03/2021

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα, σε οικονομικά θέματα οι αποφάσεις σας θα είναι σοβαρές και πολύ καλά σκεπτόμενες, χρηματικά ποσά καταφθάνουν θα τα χειριστείτε με επενδυτικό τρόπο. Σε νέα επαγγελματικά άλματα θα σας ωθήσει η εβδομάδα, θα είστε σε θέση να ρισκάρετε και να σκεφτείτε το θέμα της επέκτασης. Η εβδομάδα εναλλαγές θα υπάρξουν στις σκέψεις σας,  θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σας για απόδραση, βάλτε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο. Θα σκεφτείτε διαισθητικά, θα καταφέρετε να βρείτε τα σημεία στα οποία εμφανίζετε αδυναμίες ή ανασφάλειες, τώρα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε που αυταπατάστε και ποιες ψευδαισθήσεις θα πρέπει πλέον να τερματίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συζήτηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο προσοχή να μην πάρει αρνητικές διαστάσεις, αν συγκρουστείτε το αποτέλεσμα θα είναι δυσάρεστο. Διατηρήστε ήρεμες και ισορροπημένες τις διαθέσεις σας, σε αντικρουόμενα ζητήματα σας δίνω τη συμβουλή να μην τεντώσετε το σκοινί, κρατήσετε στάση διπλωματική και όχι κάθετη. Η εβδομάδα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε υλικά αποκτήματα. Απελευθερώνεστε συναισθηματικά και πνευματικά, βγαίνετε από αναστολές, νέες ιδέες και βλέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν με το πρώην ταίρι σας  να ανταλλάξετε συγγνώμες, ανοίγεται ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Θα είστε σε θέση να επαναπροσδιορίσετε απόψεις και αισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική σας σκέψη θα  απελευθερώσει τις ιδέες σας, οι ενέργειες σας θα είναι τολμηρές, βγαίνετε από την αδράνεια. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, ξεκινάτε νέα εγχειρήματα ωστόσο προσοχή στην έκταση του ενθουσιασμού σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο ενδιαφέρον θα δείξετε στις προσωπικές σας υποθέσεις, εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση θα  κοινωνικοποιηθείτε, θερμή και οικεία θα είναι η συμπεριφορά σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας, θα είναι πολύ σωστή η επιλογή σας να το προσεγγίσετε. Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις θα υπάρξει διάθεση προώθησης και εξέλιξης. Αποφασιστικότητα θα δείξετε σε θέματα που απαιτούν αποφάσεις και αλλαγές τόσο σε εργασιακά θέματα, όσο και σε οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε οικονομικά θέματα όσο και σε ζητήματα σχέσεων, ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε, να εξασφαλίσετε και να βγείτε από την απειλή της αποτυχίας. Για κάποιους από εσάς ανοίγεται δίοδος για ουσιαστικές αγορές, κινηθείτε με σύνεση και ορθολογισμό. Εσείς που έχετε σταθερό ταίρι στη ζωή σας είναι πολύ πιθανόν να μπείτε σε σκέψεις συγκατοίκησης. Εσείς οι μοναχικοί που αναζητάτε καινούργια γνωριμία θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε με πρόσωπο που θα σας ανοίξει καινούργιο ενδεχόμενο. Θα νιώσετε αισιοδοξία και ενθουσιασμό για τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον αισθηματικό.

ΛΕΩΝ

Ίσως να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε υλικά αποκτήματα, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να κάνετε κάποιες συγκεκριμένες αγορές. Σε θέματα προσέγγισης εσείς οι ελεύθεροι αναλαμβάνετε δυναμική δράση, αυτή τη φορά θα φλερτάρετε και θα εκδηλωθείτε, πιθανή θα είναι η νέα γνωριμία. Η εβδομάδα θα απελευθερώσει τον τρόπο σκέψης σας, θα μιλήσετε και θα διατυπώστε τις προτάσεις σας ελεύθερα χωρίς αναστολές. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι ενδεχομένως η σκέψη σας να εστιάσει στο πρώην ταίρι σας, σε περίπτωση που προχωρήσετε σε προτάσεις επανασύνδεσης δώστε χρόνο, μη βιαστείτε για οριστικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα πίεσης η στάση σας θα είναι καθέτως αρνητική και δύσκαμπτη, στην παρούσα φάση θα αποφύγετε τις αποφάσεις, είναι πολύ πιθανόν να αδρανήσετε. Η εβδομάδα θα τονώσει την αισιοδοξία σας, βγαίνουν στην επιφανεια τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας σας ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Οι διαθέσεις σας θα είναι κοινωνικές, θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες,  φροντίστε να χαλαρώσετε. Η εβδομάδα θα φέρει ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο, θα τα βρείτε και με τον εαυτό σας και με τον περίγυρο σας. Οξυδέρκεια θα έχει η αντίληψη σας,  σε κάποια συγκεκριμένα θέματα έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα καταφέρετε να χειριστείτε τις καταστάσεις με συγκαταβατική διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Αντιδραστική θα είναι η διάθεση σας, σε περίπτωση που σας πιέσουν ενδεχομένως να υπάρξουν από πλευράς σας εξάρσεις, οριοθετήστε την ισχυρογνωμοσύνη σας. Θα αναζητήσετε ανανέωση, θα διασκεδάσετε, θα βγείτε έξω με φίλους, κινηθείτε αισιόδοξα. Η εβδομάδα θα δώσει νέα ώθηση στο πνεύμα σας, διεισδυτικές θα είναι οι σκέψεις σας. Οι νέες σας ιδέες θα είναι καινοτόμες και έξυπνες, η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να περάσετε σε πράξεις και να μην μείνετε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Σε θέματα αισθηματικού ενδιαφέροντος απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, αυτή τη φορά θα προσεγγίσετε, θα φλερτάρετε, δεν αποκλείεται να τολμήσετε να ερωτευτείτε. Εσείς οι ψυχολογικά ταλαιπωρημένοι ανάγκη σας θα είναι η ξεκούραση και η ψυχαγωγία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικά αποφύγετε τις εκκεντρικές αποφάσεις, αν είστε στα πρόθυρα μιας καινούργιας συνεργασίας ή επιχειρηματικής κίνησης θα πρέπει να αναλύσετε και να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, μη βιαστείτε να καταλήξετε, προσοχή να μην σας παρασύρει το άγχος και η ανυπομονησία. Βάλτε σε λειτουργία την προνοητικότητα σας, σκεφτείτε λογικά, ενισχύστε τον μεθοδικό τρόπος δράσης σας. Πάθος θα εκδηλωθεί στις ενέργειες σας, σε αισθηματικά ζητήματα προσοχή σε σκηνές ζήλειας, προσπαθήστε να οριοθετήσετε την κτητικότητα σας. Εσείς οι ελεύθεροι που είστε χωρίς σχέση θα αναζητήσετε ξεγνοιασιά και ανανέωση, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως προσιτή. Η εβδομάδα θα χαλαρώσει τις διαθέσεις σας, στην προσωπική σας σχέση προχωρήστε σε προτάσεις θα έχουν αποδοχή και θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αντιδράσετε και να εναντιωθείτε, ωστόσο το κάθε τι θέλει τον σωστό τρόπο, αποφύγετε τις υπερβολές. Θα θελήσετε να ανανεωθείτε συναισθηματικά, πολύ καλά θα κάνετε και θα περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Θα αναζητήσετε μια ανέμελη σχέση, εσείς οι ελεύθεροι που είστε αρκετό καιρό μόνοι ίσως να βάλετε σε νέες δοκιμασίες την καρδιά σας. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε τα επιπόλαια ρίσκα, κινηθείτε σε σταθερά πλαίσια, μη βάλετε σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σας ωθήσει σε εσωτερικές αναζητήσεις, θα ψάξετε για αιτίες και υποσυνείδητες φοβίες προκειμένου να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις ή αδυναμίες. Την εμφάνιση τους θα κάνουν καινούργιες ανησυχίες, νέα σχέδια, κάτι ουσιαστικό θα αλλάξει στον τρόπο σκέψη σας κατά συνέπεια και στις επιλογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε επαγγελματικά θέματα δεν θα είναι καλή μέρα για διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, αν θέλετε ισορροπημένο αποτέλεσμα καλό θα είναι να αποφύγετε την πεισματική και ασυμβίβαστη στάση, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Ενδεχομένως οι αντιδράσεις σας να είναι κάπως απότομες ή παρορμητικές, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για παράτολμες ενέργειες. Βασική σας επιθυμία θα είναι να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε βγαίνετε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν. Θα νιώσετε πως σας κουράζουν οι στάσιμες καταστάσεις, πρωταρχική σας ανάγκη θα είναι η αναζωογόνηση και η ψυχολογική ανανέωση. Διάσταση θα δώσετε στις πνευματικές σας ανησυχίες, η σκέψη σας θα βρίσκεται σε εγρήγορση, ίσως να ασχοληθείτε με μεταφυσικά θέματα. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον τακτοποιείτε τα ανοιχτά ζητήματα, θα ακουστούν υποσχέσεις έρχονται συμφιλιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δε θα έχετε διάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, στον εργασιακό σας χώρο θα θελήσετε να κυριαρχήσετε. Τα λόγια σας ίσως να μην είναι ιδιαιτέρως σκεπτόμενα, προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε, καλό θα είναι να μη βάλετε σε κίνδυνο τις συναδελφικές ισορροπίες. Στον αισθηματικό σας τομέα, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν θέλετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή καλό θα είναι να χειριστείτε τις υποθέσεις συγκαταβατικά και με ειλικρινείς προθέσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να δραστηριοποιηθείτε να ρισκάρετε και να διαφοροποιήσετε, στόχος σας θα είναι οι αλλαγές τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Θα χαλαρώσετε, θα ονειροπολήσετε, ευχάριστες αναμνήσεις θα κυριαρχήσουν στη σκέψη σας.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως να μην μπορέσετε να κατασταλάξετε και να εμπιστευτείτε, η στάση σας θα είναι αρνητική. Ναι μεν θα υπάρξει δυναμισμός στις ενέργειες σας ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε τις πιέσεις, προσπαθήστε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας. Θα ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, θα είστε σε θέση να εισχωρήσετε σε απόκρυφες σκέψεις και σε ενδόμυχους πόθους. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, θα καταφέρετε να ανακαλύψετε τρόπους υλοποίησης, θα βρείτε τη σωστή δίοδο αντιμετώπισης και χειρισμού. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, ουσιαστικά θα είναι στη δική σας απόφαση η περεταίρω εξέλιξη σας. Η συγκαταβατική σας διάθεση και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

Περισσότερα στο https://www.zwdia24.gr/

Αφήστε μια απάντηση