ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 08/03/2021 – 14/03/2021
Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 08/03/2021 – 14/03/2021

ΚΡΙΟΣ

Θετική εξέλιξη θα έχετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, ωστόσο καλό θα είναι να περιορίσετε τα υψηλού βαθμού ριψοκίνδυνα άλματα. Ίσως να αναζητήσετε την μεγάλη αλλαγή, η σκέψη σας θα είναι πρωτοποριακή και θα βρίσκεται σε εγρήγορση. Ανανεώνεστε πνευματικά και ψυχολογικά, προοδευτικές ίσως και κάπως αντισυμβατικές θα είναι οι ιδέες σας, δεν θα λείψει η επαναστατική διάθεση. Στον αισθηματικό σας τομέα στη δυναμική πρόταση που θα κάνετε θα λάβετε θετική απάντηση, προσεγγίστε με αυθορμητισμό. Προσπαθήστε να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας. Η εβδομάδα ειρηνικές θα κάνει τις διαθέσεις σας, ωστόσο ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η ανασφαλή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ειρηνικές και συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Αποκατάσταση σχέσεων και επαφών θα έχετε με πρώην ταίρι σας, θα τα βρείτε και θα επανασυνδεθείτε. Αυθόρμητη, πρόσχαρη και παρορμητική θα είναι η στάση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τους εντόνους προβληματισμούς, αυτή τη φορά δε θα αναλωθείτε ψυχολογικά σε αγχωτικές καταστάσεις. Συγκατάβαση θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, τακτοποιείτε οικογενειακά ζητήματα, λύνετε τις διάφορες σας με συγγενικά πρόσωπα. Η εβδομάδα θα τονώσει τον δυναμισμό και το πείσμα σας, ωστόσο προσοχή στις εμμονές και στον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια επαγγελματική σας ενέργεια ή ιδέα θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, θα καταφέρετε να βρείτε τα σωστά λόγια και να πείσετε. Καταλαγιάζει ο εγωισμός και η αντίδραση, τώρα θα σκεφτείτε με ηρεμία, θα πράξετε ισορροπημένα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί κυρίως σε αισθηματικά θέματα, σε ζητήματα και σε προσωπικές υποθέσεις που έχουν επίδραση στον εσωτερικό σας κόσμο. Σε περίπτωση που βιώνετε χωρισμό με δική σας πρωτοβουλία θα γίνουν κινήσεις επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, αν κινηθείτε και μιλήσετε με ειλικρίνεια το αποτέλεσμα θα είναι επανένωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα αναθερμάνουν τη μεταξύ σας έλξη και εμπιστοσύνη, δεν αποκλείεται να ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις. Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί καλοδεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο άτομο, θα σας ανοίξει προοπτική σχέσης, οι εξελίξεις θα είναι απρόοπτες και ευχάριστες. Η εβδομάδα θα καταφέρει να σας δραστηριοποιήσει, σε θέματα επαγγελματικά βγαίνετε από την αδράνεια. Παίρνετε νέες αποφάσεις για ζητήματα οικονομικά, στόχος σας θα είναι η βελτίωση. Εσείς οι δυσαρεστημένοι κάντε το βήμα να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες είτε στην επαγγελματική σας ζωή είτε στην προσωπική, αν περάσετε σε άμεσες προτάσεις θα λάβετε απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

ΛΕΩΝ

 Ευχέρεια θα έχει ο λόγος σας, διευρύνονται οι γνωριμίες σας, δίνετε έκταση στις βλέψεις σας, ενδιαφέρουσες προτάσεις θα ακουστούν. Στόχος σας θα είναι να βελτιωθείτε, θα συμμετέχετε σε συνεδριάσεις και επαγγελματικές συζητήσεις, διατυπώστε τις ιδέες σας θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Τολμηροί θα φανείτε στα ενδεχόμενα ριζοσπαστικών αλλαγών τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον προσωπικό. Ισορροπούν οι ψυχολογικές εναλλαγές, δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να φθείρετε από εικασίες ή αμφιβολίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσοχή να μην παρασυρθείτε από εξιδανικεύσεις και ενθουσιασμούς, σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Η εβδομάδα θα σας ωθήσει σε απελευθερωμένες και τολμηρές ενέργειες, οι αποφάσεις σε θέματα οικονομικά αλλά και προσωπικά θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, προσοχή να μην σας παρασύρουν απωθημένα και καταπιεσμένες επιθυμίες. Θα δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα σας, θα θελήσετε να κάνετε το στυλ σας ελκυστικό. Σε συνδυασμό με την ευγενική σας στάση και με τον άμεσο τρόπο προσέγγισης σας θα καταφέρετε να προσελκύσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Καλό θα είναι να αποφύγετε τους παρορμητικούς εκνευρισμούς, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Νέα ενδιαφέροντα και καινούργιες δραστηριότητες θα κάνουν την εμφάνιση τους, γεμάτη θα είναι η εβδομάδα σας. Κοινωνικές ή φιλικές προτάσεις θα σας χαλαρώσουν, στόχος σας θα είναι η ψυχική σας ξεκούραση, θα αποφύγετε καταστάσεις που σας πιέζουν ή σας προβληματίζουν. Στον αισθηματικό σας τομέα, ενδεχομένως να υπάρξει άνοιγμα ή προοπτική για δέσμευση, τα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να σκεφτείτε σοβαρά τις μελλοντικές εξελίξεις. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τις απόψεις σας, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που δεν αποκλείεται να ορίσουν όχι μόνο το παρόν σας αλλά και το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρωτοποριακές θα είναι οι ιδέες σας, ευνοούνται τα καινούργια σχέδια και οι προγραμματισμοί. Θα ενισχυθεί η διαίσθηση σας, ενδεχομένως να διακατέχεστε από δυνατό προαίσθημα. Θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να ονειροπολήσετε, να αναπολήσετε, θα τρέξει ο νους σας νοητά. Ήρεμη θα είναι η ψυχολογία σας, στις επαφές σας η στάση σας θα είναι ειρηνική και συγκαταβατική δε θα έχετε σκοπό να αναλωθείτε σε συγκρούσεις. Ισορροπεί η προσωπική σας σχέση, με το ταίρι σας θα τα βρείτε θα περάσετε ανέμελα. Προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις ή επιλογές, σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε. Σε διαφωνίες ή πιέσεις αποφύγετε να κοντραριστείτε, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Συζητήσιμη και τολμηρή θα είναι η στάση σας, σε οικογενειακά αλλά και σε προσωπικά θέματα έρχονται ξεκαθαρίσματα. Εσείς οι ελεύθεροι άνευ σχέσης μείνετε σε ετοιμότητα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να προσεγγίσετε και να κερδίσετε τις συμπάθειες. Τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και σε επαγγελματικά προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και την προσκόλληση. Ζωτικότητα, ζωντάνια και αισιοδοξία θα σας φέρει η εβδομάδα, δραστηριοποιήστε, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, ίσως να ανανεώσετε ή διαφοροποιήσετε τις προσωπικές σας βλέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, θα διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, απεγκλωβίζεστε από αναστολές και ενδοιασμούς. Η εβδομάδα σας φέρνει επικοινωνιακό άνοιγμα, τακτοποιείτε τις συναισθηματικές σας υποθέσεις, για τους χωρισμένους θα υπάρξει δίοδο επανένωσης. Ανήσυχη και ανυπόμονη θα είναι η στάση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και σύνεση. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, σιγουριά θα νιώσετε για τις ικανότητες σας, τα επαγγελματικά σας βήματα θα είναι δυναμικά θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Ηγετικές διαθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στις υπερβολές και στην απότομη συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα καταφέρετε να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να κινηθείτε χαλαρά και ανέμελα, θα ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία σας και τη διασκέδαση σας. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σας για ελευθερία, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε στάσιμες καταστάσεις και αρνητικές συνθήκες. Τερματίζουν τυχόν αναστολές, στις προσεγγίσεις σας θα είστε άμεσοι και αυθόρμητοι. Έρχονται αναθεωρήσεις σε θέματα επαγγελματικά και αισθηματικά, ίσως κάτι παλιό να τερματίσετε και κάτι νέο να ξεκινήσετε, με αποφασιστικό τρόπο θα προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές. Περνάτε σε ενέργειες που στόχο θα έχουν να δείξετε την αξία και τα προσόντα σας.

ΙΧΘΥΣ

Δραστηριοποιηθείτε, αναλάβετε πρωτοβουλίες θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα και αποτελέσματα. Η θετικότητα σας θα βγάλει στην επιφάνεια τον ρομαντισμό και την ψυχική σας ευαισθησία, αλτρουιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε και να συμπαρασταθείτε. Κάποιοι από εσάς θα δεχτείτε να περάσει στην προσωπική σας ζωή πρόσωπο που από καιρό προσπαθεί να σας προσεγγίσει, δεν αποκλείεται να αφορά κάποιο πρώην ταίρι. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα καταφέρετε να ανανεώσετε το κλίμα, είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν εξομολογήσεις. Οι συζητήσεις οι ενέργειες και οι βλέψεις σας στόχο θα έχουν να προχωρήσετε τη ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά, βγαίνετε από τον αρνητισμό και την αδράνεια.

Περισσότερα στο https://www.zwdia24.gr/

Αφήστε μια απάντηση