ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15/03/2021 – 21/03/2021
Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15/03/2021 – 21/03/2021

ΚΡΙΟΣ

Επιτυχία θα έχουν οι επαγγελματικές σας συμφωνίες, ομαλά θα κλείσουν τα ανοιχτά ζητήματα. Οι οικονομικές σας ενέργειες θα έχουν επενδυτική υπόσταση, μεθοδικά θα προβείτε στην απόκτηση συγκεκριμένων υλικών αγαθών. Καταφθάνουν επικοινωνιακά ανοίγματα, η στάση σας θα είναι κοινωνική, οικεία και εκδηλωτική, ενδιαφέρον θα δείξετε σε κοινωνικές επαφές και σε νέες γνωριμίες. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να διαισθανθείτε και να συνειδητοποιήσετε, βγαίνετε από ψευδαισθήσεις. Στρατηγική θα έχει η στάση σας, θα απουσιάζουν οι επιπολαιότητες, εσείς οι συναισθηματικά ταλαιπωρημένοι ή μπερδεμένοι θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

 Η εβδομάδα θα τονώσει τη ζωτικότητα σας, δραστική θα είναι η στάση σας, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση, αν υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας θα υπάρχει κίνδυνος να πέσετε έξω στις διεκδικήσεις σας. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, θα υπάρξουν συναντήσεις και τηλεφωνικές συνομιλίες, θα αποφύγετε να κλειστείτε συναισθηματικά στον εαυτό σας. Αποφορτίζεστε και νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, στις προτιμήσεις σας θα κυριαρχεί η διασκέδαση και η ψυχαγωγία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τονώνεται η διάθεση σας για διεκδίκηση, τα κατάλληλα ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα καταφέρετε να δράσετε με τρόπο δημιουργικό. Αντιδραστική θα είναι η διάθεση σας, δεν θα λείψουν από πλευράς σας εξάρσεις, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση σε πείσματα και εντάσεις. Επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε με φίλους, να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε, εσείς οι ίδιοι θα περάσετε σε ανάλογες προτάσεις. Σε θέματα αισθηματικού ενδιαφέροντος οι ελεύθεροι θα προσεγγίσετε και θα φλερτάρετε με τρόπο οικείο και προσεγμένο. Διεισδυτικές θα είναι οι σκέψεις σας, θα σας απασχολήσουν έντονα τα προαισθήματα που θα νιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ειρηνική και συγκαταβατική θα κάνει τη στάση σας, στον αισθηματικό σας τομέα ισορροπία θα υπάρξει στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να περάσετε σε προτάσεις σχετικά με το μέλλον και τη σταθερότητα του δεσμού σας. Σωστή θα είναι η αντίληψη σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα προχωρήσετε σε αναλυτικές και επεξηγηματικές συζητήσεις, ωστόσο αποφύγετε την προσκόλληση και τη συναισθηματική εμμονή. Η σκέψη σας θα έχει βάθος, κινηθείτε με αμεσότητα, δεν θα μετανιώσετε για τις επιλογές σας.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα, στον αισθηματικό σας τομέα ενδεχομένως να φέρει κόντρες και πεισματικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να λείψουν από πλευράς σας τα ξεσπάσματα και οι εξουσιαστικές ενέργειες. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ορμητικότητα σας, με το ταίρι σας κινηθείτε χαλαρά, μη δημιουργήσετε ανούσια θέματα για διαφωνίες και ρήξεις. Θετικά θα σας επηρεάσει η εβδομάδα, σε αισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαλαρώσει, να επικοινωνήσει, και να προσεγγίσει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας, αφήνετε στην άκρη αναστολές και ταμπού, θα κάνετε το βήμα να κινηθείτε δραστικά. Θα αναζητήσετε συναισθηματική ισορροπία, θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην ουσία των καταστάσεων, σε λάθη της προηγούμενης περιόδου θα καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε το αρνητικό αποτέλεσμα. Στα αισθηματικά σας ζητήματα η εβδομάδα θα έχει θετική επίδραση στη στάση σας, στόχος σας θα είναι η σταθερή πορεία του δεσμού σας. Σε περίπτωση που βιώνετε χωρισμό έρχονται ανοίγματα για κινήσεις επανασύνδεσης. 

ΖΥΓΟΣ

Εσείς που ψάχνετε εργασία άμεση και δημιουργική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξει άνοιγμα για νέα προοπτική. Οι πράξεις σας θα είναι άμεσες θα αποσκοπούν στην αλλαγή για βελτίωση, με αποφασιστικότητα θα κινηθείτε, θα αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα δημιουργικός θα είναι ο τρόπος που θα επιχειρήσετε να αλλάξετε ή να διορθώσετε, ευνοούνται ενέργειες μελλοντικής εξέλιξης. Θα υπάρξει έκταση στη διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταθεροί θα είστε στις απόψεις σας, σοβαρός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα κινηθείτε. Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα έχουν θετική κατάληξη, θα καταφέρετε να επηρεάσετε και να κερδίσετε την απαραίτητη εμπιστοσύνη. Στον αισθηματικό σας τομέα για εσάς που επιθυμείτε δέσμευση θα είναι σωστή χρονική στιγμή να περάσετε σε συγκεκριμένες προτάσεις. Εσείς οι χωρισμένοι αν θέλετε να επανασυνδεθείτε τότε πράξτε με αμεσότητα, θετικές θα είναι οι διαθέσεις, οι συγκύριες θα κινηθούν υπέρ σας. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα γίνουν, βγαίνετε από ψευδαισθήσεις, θα δοθούν εξηγήσεις που θα καταρρίψουν τις αρνητικές εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, δημιουργική θα είναι η σκέψη σας. Η εβδομάδα θα σας φέρει ενθουσιασμό και διάθεση για δράση, δε αποκλείεται να ξεκινήσετε ένα καινούργιο επαγγελματικό σχέδιο. Εσείς που είστε σε σχέση, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα χειριστείτε το ταίρι σας, αποφύγετε τα πείσματα κυριαρχίας και τις εγωιστικές κόντρες, προσπαθήστε να σκεφτείτε συγκαταβατικά. Θετική θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι κοινωνική, με καινούργια πρόσωπα θα υπάρξουν άμεσες επαφές. Στον αισθηματικό σας τομέα θετικοί θα είστε σε ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Η εβδομάδα θα σας κάνει μεθοδικούς με συγκροτημένη σκέψη και στάση, στις συζητήσεις σας θα είστε σε θέση να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας τις αντιδράσεις σας, βρίσκετε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα. Θα καταφέρετε να πορευτείτε με σταθερότητα, θα ισορροπήσετε και θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, περιορίστε την πεισματική ή εξουσιαστική στάση, αποφύγετε την πίεση και την εμμονή. Για τους προσφάτως χωρισμένους θα υπάρξει άνοιγμα για επανασύνδεση, κλείνει με θετική κατάληξη αρνητική παρελθοντική υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις συζητήσεις σας δεν θα είστε απορριπτικοί και κάθετοι, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε την αδιαλλαξία. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ορμητικές τάσεις και εξάρσεις, συναισθηματικά και ψυχολογικά θα είστε ανήσυχοι, ίσως να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητική και κυριαρχική πλευρά του χαρακτήρα σας. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα αντιδράσετε αρνητικά σε καταστάσεις που σας δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα θα σας ωθήσει σε απελευθερωμένες και τολμηρές ενέργειες, ωστόσο προσοχή να μην επηρεαστείτε από τον έντονο ενθουσιασμό και παραμελήσετε τη λογική. Η εβδομάδα θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, καινούργιες φιλίες θα προκύψουν. Ανοίγεστε σε κοινωνικό επίπεδο, σε ευκαιρίες νέων γνωριμιών δεν θα έχετε απορριπτική τάση. Θα δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην εξέλιξη και στην πορεία του δεσμού σας. Στις επαφές που θα έχετε με το ταίρι σας συνειδητά θα αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις εντάσεις, θα καταφέρετε να διατηρήσετε κλίμα ισορροπημένο και συνεννοήσιμο

Περισσότερα στο https://www.zwdia24.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση