Ζώδια 15/02/2021 – 21/02/2021
Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

Ζώδια 15/02/2021 – 21/02/2021

ΚΡΙΟΣ

Σε επαγγελματικά θέματα η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, αν θέλετε ισορροπημένο αποτέλεσμα καλό θα είναι να αποφύγετε την πεισματική και ασυμβίβαστη στάση. Ενδεχομένως οι αντιδράσεις σας να είναι κάπως απότομες ή επαναστατικές, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις αντιδράσεις σας. Ίσως να νιώσετε πως σας κουράζουν οι στάσιμες καταστάσεις, πρωταρχική σας ανάγκη θα είναι η αναζωογόνηση και η ψυχολογική ανανέωση. Διάσταση θα δώσετε στις πνευματικές σας ανησυχίες, η σκέψη σας θα βρίσκεται σε εγρήγορση, ίσως να ασχοληθείτε με νέα εγχειρήματα. Βασική σας επιθυμία θα είναι να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, βγαίνετε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον τακτοποιείτε τα ανοιχτά ζητήματα, θα ακουστούν υποσχέσεις, έρχονται συμφιλιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε να αναλάβετε ρίσκα, προσπαθήστε να κινηθείτε και να σκεφτείτε προσγειωμένα και όχι αντιδραστικά. Στον αισθηματικό σας τομέα πολύ καλά θα προχωρήσει μια συγκεκριμένη συνάντηση που θα έχετε, ανοίγεται προοπτική σχέσης. Εσάς τους χωρισμένους η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με συγκατάβαση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Αποκτάτε τακτική και μέθοδο, βάζετε τάξη στα οικονομικά σας. Τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε αισθηματικά θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά, η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από ορθολογισμό και πρακτικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον αισθηματικό σας τομέα, η εβδομάδα, θα δημιουργήσει ευκαιρία ενδιαφέρουσας γνωριμίας, θα είναι στη δική σας απόφαση να δώσετε το ελεύθερο για να προκύψει σχέση. Σε επαγγελματικά θέματα σε περιπτώσεις κόντρας και ρήξης προσοχή στα πείσματα, οριοθετήστε τάσεις υπερβολής, αποφύγετε τις λεκτικές εξάρσεις. Θα θελήσετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, ανατρεπτική και δυναμική θα είναι τόσο η σκέψη σας όσο και οι πράξεις σας. Η εσωτερική σας αφύπνιση θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε χωρίς αναστολές. Παίρνετε απόφαση να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας, θα ρισκάρετε, οι ενέργειες σας ενδεχομένως να είναι κάπως ασυνήθιστες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε την προσπάθεια να εισχωρήσετε στο βάθος του ψυχολογικού σας κόσμου, εντοπίστε τα κενά και τις ανασφάλειες σας. Καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε στις φοβίες σας, ανανεώστε τον τρόπο σκέψης σας. Η εβδομάδα σας φέρνει ενθουσιασμό και αισιοδοξία, η στάση σας θα είναι άμεση, η διάθεση σας ζωτική. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα σε συναδελφικές ή οικογενειακές σχέσεις θα κινηθείτε συμφιλιωτικά, θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Αποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, κλείνετε τα αρνητικά κεφάλαια, οι πράξεις σας θα στηρίζονται στον ορθολογισμό. Στρατηγική θα έχει η δράση σας, θα κινηθείτε μεθοδικά τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε ζητήματα αισθηματικής φύσης.

ΛΕΩΝ

Μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον αποφύγετε τις εγωιστικές ενέργειες, προσοχή στην πεισματική αντίδραση. Στον αισθηματικό σας τομέα να περιμένετε θετικές εξελίξεις, με το ταίρι σας θα υπάρξουν άμεσες εκδηλώσεις, στις συζητήσεις σας θα βρείτε συνεννόηση. Σε περίπτωση που μέσα στη σχέση σας υπάρχουν προβλήματα συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τον δεσμό σας. Ίσως να μετανιώσετε για κάποιες εγωιστικές κινήσεις που έγιναν απ πλευρά σας στην προηγούμενη περίοδο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσετε. Χαλαρώνουν οι αντιδράσεις σας, κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω να συναναστραφείτε και να διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό σας τομέα βασική σας επιθυμία θα είναι να τα βρείτε με το ταίρι σας, δεν θα θελήσετε αρνητικό κλίμα. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα αναθερμάνουν τη μεταξύ σας έλξη και εμπιστοσύνη, δεν αποκλείεται να ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις. Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί καλοδεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο άτομο, θα σας ανοίξει προοπτική σχέσης, οι εξελίξεις θα είναι απρόοπτες και ευχάριστες. Η εβδομάδα θα καταφέρει να σας δραστηριοποιήσει, σε θέματα επαγγελματικά βγαίνετε από την αδράνεια. Παίρνετε νέες αποφάσεις για ζητήματα οικονομικά, στόχος σας θα είναι η βελτίωση. Εσείς οι δυσαρεστημένοι κάντε το βήμα να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες είτε στην επαγγελματική σας ζωή, είτε στην προσωπική.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν με το ταίρι σας να ανοιχτεί συζήτηση για το μέλλον του δεσμού σας, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε δυνατότητα αξιόλογης γνωριμίας. Αντιδραστικές θα είναι οι κουβέντες σας, προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, δεν είναι ανάγκη να παρατραβήξετε τις καταστάσεις. Η εβδομάδα θα οργανώσει τις κινήσεις, σας, σε θέματα επαγγελματικά θα σας βοηθήσει να πάρετε προσγειωμένες αποφάσεις. Θα φλερτάρετε, θα θελήσετε να επεκταθείτε κοινωνικά, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως προσιτή και αρκετά ανέμελη. Εσείς που είστε σε συναισθηματικό δίλλημα θα υπάρξει ξεκαθάρισμα στην καρδιά σας, βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αντιδράσεις σας ίσως να είναι μπερδεμένες ή ακραίες, προσοχή να μην πέσετε σε παγίδες, αποφύγετε να πάρετε βιαστικές ή τελεσίδικες αποφάσεις. Εσείς οι καταπιεσμένοι που θέλετε να βγείτε έκτος κατεστημένου, προσπαθήστε να κρατήσετε υπό έλεγχο τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Ανανεωμένη θα είναι η σκέψη σας, διαγράφετε αποτυχίες του παρελθόντος, τώρα θα είστε σε θέση να εστιάσετε στο μέλλον. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, βασική σας επιδίωξη θα είναι να προχωρήσετε και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανή η νέα γνωριμία, η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη, θα αφήσετε περιθώριο προσέγγισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον αισθηματικό σας τομέα, προσοχή στις παραποιήσεις και στις διαστρεβλώσεις, ίσως άλλα να συμβαίνουν και άλλα να νομίζετε πως συνέβηκαν. Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα αποφύγετε τις βιαστικές ή ριψοκίνδυνες αποφάσεις, θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί και όχι παρορμητικοί. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, τα γεγονότα θα σας φέρουν ενθουσιασμό, διαφοροποιείτε τα σχέδια σας, βασική σας επιδίωξη θα είναι η ανανέωση σας. Επικοινωνιακή και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, ομιλητικοί θα είστε με τα καινούργια πρόσωπα, νέες γνωριμίες θα προκύψουν. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας πολύ καλά θα κάνετε και θα στηριχτείτε στη διαίσθηση σας, μεθοδική θα είναι η στάση σας, κινηθείτε με στρατηγική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να οριοθετήσετε το άγχος σας, κρατήστε την ψυχολογία σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα που σας προβληματίζουν, σωστή θα είναι η διαχείριση των εσόδων σας. Επιθυμία σας θα είναι να διεκπεραιώσετε, περνάτε σε άμεση εξόφληση λογαριασμών. Στον αισθηματικό σας τομέα, παίρνετε απόφαση να συνδεθείτε με πρόσωπο που από καιρό σας δείχνει το ενδιαφέρον του, δείξτε την απαιτουμένη εμπιστοσύνη δεν θα απογοητευτείτε. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας φιλικές και κοινωνικές. Επιπλέον, η εβδομάδα δυναμική θα κάνει τη στάση σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά για να διορθώσετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν ή που προβλέπετε πως δεν εξελίσσονται προς όφελος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συζήτηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο προσοχή να μην πάρει αρνητικές διαστάσεις, αν συγκρουστείτε το αποτέλεσμα θα είναι δυσάρεστο. Διατηρήστε ήρεμες και ισορροπημένες τις διαθέσεις σας, σε αντικρουόμενα ζητήματα σας δίνω τη συμβουλή να μην τεντώσετε το σκοινί, κρατήσετε στάση διπλωματική και όχι κάθετη. Η εβδομάδα θα σας παρακινήσει να βρείτε λύσεις. Απελευθερώνεστε συναισθηματικά και πνευματικά, βγαίνετε από αναστολές, νέες ιδέες και βλέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν με το πρώην ταίρι σας να ανταλλάξετε συγγνώμες, ανοίγεται ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

ΙΧΘΥΣ

Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να βγει στην επιφάνεια η καχύποπτη πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις εξηγήσεις και στις ερμηνείες σας, μη δώσετε έκταση στις εκδοχές σας αν δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά ή αυθαίρετα συμπεράσματα, καλό θα είναι πριν πάρετε αποφάσεις να εξετάσετε πολύ καλά τις καταστάσεις. Εστιάστε στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, ευνοϊκά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε ρίσκα, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε ελεγχόμενο τον ενθουσιασμό σας. Η εβδομάδα ανέμελη θα κάνει τη στάση σας, θα προσεγγίσετε, αισιοδοξία και ρομαντισμός θα διακρίνουν τις ενέργειες σας. Είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το βρείτε ιδιαιτέρως ελκυστικό.

Περισσότερα στο https://www.zwdia24.gr/

Αφήστε μια απάντηση