ΖΩΔΙΑ 22/02/2021 – 27/02/2021
Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

ΖΩΔΙΑ 22/02/2021 – 27/02/2021

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα που περιμένετε εξελίξεις καλό θα είναι να μην βιαστείτε να τρέξετε τα γεγονότα, προσπαθήστε να καλλιεργήσετε την υπομονή σας. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που έχετε σχέση θα ενισχυθεί η ανάγκη σας για αλλαγές, προσοχή στην αντιδραστικότητα σας, τάσεις επαναστατικότητας θα κάνουν την εμφάνιση τους. Θα καταφέρετε να δραστηριοποιηθείτε, περνάτε σε άμεσες προσεγγίσεις, με δική σας προτροπή θα δημιουργηθούν νέα ανοίγματα. Τολμηρές και απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, σε αισθηματικό επίπεδο εσείς οι ελεύθεροι ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα σχέση με καινούργιο άτομο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οξύθυμη θα είναι η συμπεριφορά σας, σε επαγγελματικά ζητήματα και σε συναδελφικές διαφωνίες καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε υπό έλεγχο τάσεις θυμού ή εκνευρισμού. Επίμονες θα είναι οι ενέργειες σας, τολμηρές θα είναι οι επιλογές σας, δε θα πτοηθείτε ούτε θα υποχωρήσετε στις διεκδικήσεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί, αν βάλετε στόχο τη νέα γνωριμία δε θα αστοχήσουν οι προσπάθειες σας. Προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του προσώπου στο οποίο θα εστιάσετε. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ορμητικότητα σας, προσπαθήστε να κρατήσετε χαλαρές τις αντιδράσεις σας, σε θέματα διαφωνιών σας συμβουλεύω να μην τεντώσετε το σκοινί, μη μεγαλοποιήσετε ασήμαντες αφορμές ή καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε μόνοι χωρίς σχέση, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαλαρώσει και να προσεγγίσει. Ανανεώστε το στυλ σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας. Σε επαγγελματικά θέματα ευνοούνται οι νέες ιδέες, διατυπώστε αυτό ακριβώς που σκέπτεστε θα βρείτε πρόσφορο έδαφος. Σε επαγγελματικά θέματα δημιουργικές θα είναι οι σκέψεις και οι ενέργειες σας, οι επιλογές σας θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναδιοργανωθείτε, ταχτοποιείστε θέματα που σας αγχώνουν ή που σας δημιουργούν ανασφάλειες και κενά. Σε θέματα αισθηματικής φύσης αναλαμβάνετε δυναμική δράση, θα φλερτάρετε και θα εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, έντονη έλξη θα νιώσετε, δεν θα έχετε σκοπό να την κρύψετε. Απελευθερώνεται ο τρόπος σκέψης σας, τώρα θα τολμήσετε να περάσετε σε δυναμικές πράξεις, αλλάζετε σχέδια και τακτική δράσης. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε και να υπερισχύσετε. Ωριμότητα και ορθολογισμό θα έχει η σκέψη σας , θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανατρέψετε αποτελέσματα που δεν σας ικανοποιούν.

ΛΕΩΝ

Η αντιδραστικότητα σας ίσως να φέρει συγκρούσεις και ρήξεις, τα λόγια σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένα, οι κινήσεις σας οργανωμένες και προνοητικές, δε θα πρέπει να εκνευριστείτε χάνοντας τον αυτοέλεγχο σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον προσπαθήστε στις επαφές σας να υπάρχει ισορροπία, μη δώσετε έκταση σε τυχόν διαφωνίες και ανταγωνιστικές κόντρες υπεροχής. Η εβδομάδα θα σας ωθήσει στον να ρισκάρετε, θα τολμήσετε να δράσετε δυναμικά. Διαφοροποιούνται οι επιθυμίες και οι δραστηριότητες σας, εσείς οι δυσαρεστημένοι θα στρέψετε τις προτιμήσεις σας σε άλλου είδους κατευθύνσεις. Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, θα εστιάσετε σε θέματα καριέρας, αν η στάση σας είναι μεθοδική και ώριμη θα καταφέρετε να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις για μελλοντική εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε περίπτωση που υπάρχει κόντρα ή δυσανασχέτηση με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο φιλικό ή ανταγωνιστικό καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε περεταίρω εντάσεις στις επαφές σας. Σε αισθηματικό επίπεδο δείξτε προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ήρεμο τον εσωτερικό σας κόσμο, αν δεν καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις αντιδράσεις σας θα υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε λάθη και υπερβολές. Επιθυμία σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε και να τονωθείτε ψυχολογικά, θα ενεργοποιηθείτε σχετικά με καταστάσεις που πρέπει να αλλάξουν ριζικά. Σταθερότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα, τα βήματα σας θα είναι προσεγμένα και όχι παρορμητικά ή σπασμωδικά. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, αν έχετε κάποιον συγκεκριμένο σκοπό τότε θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα θα ενισχυθεί η διαίσθηση σας, φεύγουν οι αμφιταλαντεύσεις, οι τελικές σας κινήσεις θα είναι οργανωμένες και συνειδητές. Έρχονται γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε ή να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Σας παροτρύνω να φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, τα νέα ανοίγματα θα σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα ή άλυτα ως τώρα προβλήματα. Θα δοθεί λύση σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργούσε αναστολές και αναβολές, το αποτέλεσμα θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, απαλλάσσεστε από τις απαισιόδοξες σκέψεις. Οι επαγγελματικές σας ενέργειες θα στοχεύουν στη σταθερότητα, στην εδραίωση και στην ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στις αγχωτικές υποθέσεις, μην αφήσετε την εσωτερική πίεση να μετατραπεί σε αντιδραστική νευρικότητα. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο προσοχή στις εξαρτήσεις και στις ανθυγιεινές συνήθειες, ίσως να βγει στην επιφάνεια η εμμονική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στον αισθηματικό σας τομέα σε σχέση με το ταίρι σας προσοχή στις παθιασμένες ενέργειες. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που η επικοινωνία σας θα έχει τη δυνατότητα να σας ανοίξει διόδους βελτίωσης. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι απελευθερωμένος, θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε ελεύθερα με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αδιάλλακτη θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να αποφύγετε επαφές με πρόσωπα που το τελευταίο καιρό οι σχέσεις σας είναι τεταμένες. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να τονωθείτε, αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, θα βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας επαγγελματικά και αισθηματικά. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, οι επαγγελματικές σας ιδέες θα είναι προχωρημένες, θα βρείτε το πρόσφορο έδαφος που αναζητάτε. Συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη των επαφών σας, κινηθείτε με ξεκάθαρες βλέψεις. Θα νιώσετε αυτοπεποίθηση, στόχος σας θα είναι να βελτιωθείτε και να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα, προχωρήστε με μεθοδικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον εργασιακό σας τομέα θα χρειαστεί διπλωματική συμπεριφορά, σε θέματα που απαιτούν συναδελφική συνεργασία θα πρέπει να φανείτε ανεκτικοί και όχι αντιδραστικοί. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να το εμπιστευτείτε σε θέματα νέων επαγγελματικών προτάσεων ή σε ζητήματα που αφορούν οικονομικές συμφωνίες. Φεύγουν αναστολές και επιφυλάξεις, ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, αυτή τη φορά δε θα παγιδευτείτε σε άτοπες φοβίες ή σε προκατειλημμένες απόψεις. Οι επαγγελματικές  σας επαφές θα είναι εποικοδομητικές και υποσχόμενες, ανανεώνετε τους στόχους σας, προγραμματίζετε και επεκτείνετε τις βλέψεις σας. Με αποφασιστικότητα θα προσπαθήσετε να αλλάξετε αποτυχημένες ή άστοχες ενέργειες που έγιναν στο προηγούμενο στάδιο. Κάτι θα επιχειρήσετε να διορθώσετε και θα το καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ένταση και αναστάτωση  θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, ανταγωνιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας,  αποφύγετε τις ακραίες πράξεις. Έξυπνος και μεθοδικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τα ανοίγματα και τις νέες προοπτικές, θα υπάρξει δυνατότητα εξέλιξης και προσωπικής βελτίωσης. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να προχωρήσετε σε νέα και διαφορετικά επαγγελματικά ενδεχόμενα, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμαστείτε και σε άλλου είδους ενδιαφέροντα ή δραστηριότητες. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι που είστε χωρίς σχέση, προχωρήστε σε προσεγγίσεις, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπάθειες, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να γνωριστείτε με πρόσωπο που οι επαφές σας θα σας ενθουσιάσουν.

ΙΧΘΥΣ

Αφήστε στην άκρη τις παράτολμες σκέψεις, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τάσεις επαναστατικότητας ή αγανάκτησης, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, μεθοδικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας, βρίσκετε λύσεις και σκέπτεστε με στρατηγικό τρόπο σκέψης. Θα σας βοηθήσει να κινηθείτε και να ενεργήσετε με σταθεροποιημένες επιθυμίες, τώρα θα ξέρετε τι ακριβώς αναζητάτε δεν θα πέσετε σε υπερβολές ή σπασμωδικές κινήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα εσείς που είστε χωρίς εργασία θα βρείτε τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσετε την τύχη σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, θα εμφανιστεί καινούρια πρόταση. Για εσάς που θέλετε να επεκταθείτε καταφθάνει νέο άνοιγμα, πολύ καλά θα κάνετε και θα το αξιοποιήσετε.

Περισσότερα στο https://www.zwdia24.gr/

Αφήστε μια απάντηση