Ζώδια 01/02/2021 – 07/02/2021

Ζώδια 01/02/2021 – 07/02/2021

ΚΡΙΟΣ

Ενισχύεται η ανάγκη σας για δράση ίσως και επιβολή, μεθοδικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις υποθέσεις της καθημερινότητας σας, κυρίως τις επαγγελματικές. Θα σκεφτείτε και θα αξιολογήσετε τα δεδομένα από μια διαφορετική οπτική γωνία, ορθολογισμός θα διακρίνει τις αποφάσεις σας. Βάζετε στόχο να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά, θα διαγράψετε απογοητευτικές σχέσεις, ουσιαστικά θα χειριστείτε τις καταστάσεις με έντονο δυναμισμό και με ακμαία αυτοπεποίθηση. Ευρηματικότητα και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα υπάρξουν αποκαλύψεις. Στον αισθηματικό σας τομέα θα καταφέρετε να τα βρείτε με το ταίρι που έχετε δίπλα σας, η συγκαταβατικότητα σας θα στρώσει πρόσφορο έδαφος για ουσιαστικές αποφάσεις. Σε εσάς τους χωρισμένους που επιθυμείτε επανασύνδεση δίνω τη συμβουλή να περάσετε σε άμεσες προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να βγείτε από ανασφάλειες, δυναμισμός θα διακρίνει τις πράξεις σας, η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσει σε ουσιαστικές προτάσεις ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα. Η εβδομάδα θα έχει άμεση επίδραση στον συναισθηματικό σας κόσμο. Προσοχή σε τάσεις κτητικότητας ίσως να σας οδηγήσουν σε εγωκεντρική συμπεριφορά, αποφύγετε τις έμμονες σκέψεις και ενέργειες. Στη σχέση με το ταίρι σας θα υπάρξει κίνδυνος να εκδηλώσετε συναισθηματική εξάρτηση, οι κινήσεις σας ίσως να είναι πωρωμένες, καλό θα είναι να χαλιναγωγήσετε εξάρσεις έντονου πάθους ή ζήλειας. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για απελευθερωμένες ενέργειες και επιλογές, αλλαγές θα υπάρξουν στη συναισθηματική σας κατάσταση. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε ψυχολογικά και συναισθηματικά, η ανάγκη σας για ήρεμη επικοινωνία θα σας κάνει συγκαταβατικούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στις προσωπικές σας ικανότητες. Συνειδητά θα αποφύγετε τις πεσιμιστικές σκέψεις, σε κάποιες περιπτώσεις η στάση σας ίσως να γίνει ανταγωνιστική. Ελεύθερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας, σε επαγγελματικά ζητήματα θα διατυπώσετε τις ιδέες σας κάποιες απ αυτές δεν αποκλείεται να είναι καινοτόμες. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί ή να δοκιμαστεί, απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας. Συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον αισθηματικό σας τομέα. Εσείς που έχετε τσακωθεί με το ταίρι σας ή διανύετε περίοδο χωρισμού παίρνετε απόφαση να λύσετε τους κόμπους, θα φέρετε ισορροπία. Προτάσεις επανασύνδεσης θα έχουν θετική κατάληξη, κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά μην αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρακτικότητα θα διακρίνει τις ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να πάρετε δυναμικές αποφάσεις, περνάτε σε διεκδικήσεις, τερματίζετε τις αρνητικές καταστάσεις. Επιθυμία σας θα είναι να ξενοιάσετε και να απεγκλωβιστείτε από υποθέσεις που σας αγχώνουν, κοινωνικοποιηθείτε, χαλαρώστε, βγάλτε στην επιφάνεια την ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας. Ειρηνική θα είναι η στάση σας, συμπαράσταση θα προσφέρετε στα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην προσωπική σας σχέση θα υπάρξει ηρεμία, συγκατάβαση και αισθησιασμός, θα ακουστούν προτάσεις ανανέωσης. Σε εσάς τους ελεύθερους είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί άνοιγμα για νέα γνωριμία. Τα γεγονότα θα σας βάλουν να αναρωτηθείτε για την πορεία των σχέσεων σας προσωπικών ή κοινωνικών, θα χρειαστεί να εξηγήσετε καταστάσεις και να ξεκαθαρίσετε τα σημεία που δημιουργούν μπερδεμένα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε δυναμικά επαγγελματικά βήματα, δε θα αφήσετε τις νέες ευκαιρίες να σας φύγουν μέσα από τα χέρια. Ειλικρινείς και αποκαλυπτικές συζητήσεις θα γίνουν, λύνονται απορίες, θα δοθούν εξηγήσεις που θα σας βγάλουν από λανθασμένες θεωρίες ή εντυπώσεις. Σταθερότητα και ειλικρίνεια θα έχουν τόσο τα λόγια σας, όσο και οι πράξεις σας, με τον τρόπο που θα μιλήσετε και θα κινηθείτε θα κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Στον αισθηματικό σας τομέα για εσάς που σας ενδιαφέρουν οι δεσμεύσεις θα είναι σωστή χρονική στιγμή να περάσετε σε ανάλογες προτάσεις. Αν επιθυμείτε να διεκδικήσετε, να συμφιλιωθείτε ή να επανασυνδεθείτε, τότε κινηθείτε άμεσα, τα γεγονότα και οι συγκύριες θα κινηθούν υπέρ σας. Τηλεφωνήματα, συναντήσεις και συζητήσεις θα έχουν θετική κατάληξη, θα καταφέρετε να επηρεάσετε και να φέρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και στο πως μπορείτε να εξελιχτείτε. Οι πράξεις και οι επιλογές σας θα είναι ώριμες και συνειδητές, θα στοχεύουν στη σταθερότητα, επαγγελματική και οικονομική. Η εβδομάδα θα σας εμψυχώσει, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες από εσωτερικές αναστολές. Θα σκεφτείτε με συναισθηματική ευαισθησία είναι πολύ πιθανό να μετανιώσετε για ενέργειες ή αποφάσεις που στην προηγούμενη περίοδο πάρθηκαν υπό συνθήκες εκνευρισμού και αντίδρασης. Θα καταφέρετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, θα εξηγήσετε καταστάσεις, θα ανακαλύψετε αιτίες που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, κάποιοι από εσάς ίσως να επιστρέψετε στο πρώην ταίρι σας, οι ενέργειες σας θα αποσκοπούν στην επανένωση.

ΖΥΓΟΣ

Θα αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας, παίρνετε απόφαση να διεκδικήσετε, αναλαμβάνετε και διεκπεραιώνετε. Δεν θα αγνοήσετε τις επαγγελματικές προτάσεις, θετικοί θα είστε στις καινούργιες συνεργασίες. Η στάση σας θα είναι άμεση, θα σας διακρίνει δυναμισμός, ίσως να παρασυρθείτε και από κάποιες ανταγωνιστικές προκλήσεις. Τόσο στον οικονομικό σας τομέα όσο και στον αισθηματικό τα βήματα σας θα είναι σταθερά, θα στοχεύουν στην ασφάλεια και στη εξασφάλιση. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να μιλήσετε για συγκατοίκηση ή δέσμευση.Η στάση σας θα είναι συνειδητοποιημένη, ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι με το ταίρι σας η προσπάθεια σας να τα ξανά βρείτε θα έχει αποτέλεσμα επανένωσης. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις που θα ορίσουν τη μελλοντική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας, ορθολογισμός και αποτελεσματικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε επαγγελματικά θέματα οι βλέψεις σας ενδεχομένως να γίνουν κάπως πιο σοβαρές ίσως και επεκτατικές, βάζετε στόχο να προχωρήσετε μπροστά, να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και να εφαρμόσετε καινούργιες μεθόδους. Η θετική σας σκέψη θα σας ωθήσει σε δημιουργικές πράξεις και επιλογές, σκοπός σας θα είναι η εφαρμογή και η προώθηση. Πρακτική θα είναι η στάση σας, βάζετε σε τάξη και σε πρόγραμμα ευθύνες και υποχρεώσεις. Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός σας, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα θελήσετε να ανοιχτείτε κοινωνικά, η στάση σας θα είναι προσιτή. Ελκυστικό θα διατηρήσετε το παρουσιαστικό σας, δε θα λείψει το φλερτ, εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας. Η εβδομάδα σας φέρνει συμφιλιώσεις, προτάσεις και προοπτικές επανασύνδεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιθυμία σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε, να διεκδικήσετε και να υπερισχύσετε. Προσοχή μην φορτώσετε το εργασιακό σας πρόγραμμα, καλό θα είναι κάποιες υποθέσεις να μην σας εξαντλήσουν σωματικά και πνευματικά. Η διάθεση σας θα είναι αισιόδοξη και ανέμελη, θα θελήσετε να επικοινωνήσετε, να συζητήσετε και να συνευρεθείτε, σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Για εσάς που χωρίσατε, έρχονται επαναπροσδιορισμοί, είναι πολύ πιθανόν να επανεξετάσετε το θέμα της επανασύνδεσης. Η στάση σας θα είναι συναισθηματική, αλλάζετε οπτική γωνία αποκτάτε θετικότητα, προσπαθήστε να λύσετε το ζήτημα του χωρισμού. Εσείς που είστε χωρίς ταίρι θα την κυνηγήσετε την νέα γνωριμία, τα συμβάντα θα είναι τυχερά, με το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα υπάρξει δυνατότητα προσωπικών επαφών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον αισθηματικό τομέα εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε το φλερτ και την περιπέτεια, είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, ξεκαθαρίστε τις βλέψεις σας. Αποκτάτε αισιοδοξία και διάθεση για δυναμικούς χειρισμούς. Βασική σας επιθυμία θα είναι να δράσετε και να κινητοποιηθείτε, η στάση σας θα είναι άμεση δε θα θελήσετε χρονοτριβές και καθυστερήσεις. Σε επαγγελματικά θέματα θα καταφέρετε να κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολή στον τρόπο που θα προβάλετε τις ικανότητες σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τόσο τον εσωτερικό σας κόσμο όσο και τις αντιδράσεις σας, προσοχή στις καταστάσεις που σας δυσανασχετούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε οικονομικά ρίσκα θα αποφύγετε τις υπερβολές, θα είστε σε θέση να κινηθείτε με σύνεση, συνειδητά θα αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. Θα βρείτε τον τρόπο να λύσετε ζητήματα που σας αγχώνουν ή σας στρεσάρουν ψυχολογικά. Σε θέματα πίεσης η στάση σας θα είναι κάπως επαναστατική, ίσως να υπάρξουν και αμφισβητήσεις, θα εναντιωθείτε σε δεδομένα και καθιερωμένες συνήθειες. Προσπαθήστε να φέρετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, βρείτε τα με τον εαυτό σας, καλό θα είναι στις κινήσεις σας να απουσιάζει η υπερβολή. Θα εστιάσετε σε θέματα σχετικά με τις σχέσεις σας φιλικές και οικογενειακές. Συγκατάβαση και συναισθηματισμός θα σας διακρίνουν, επιθυμία σας θα είναι η συνεννόηση και όχι η κόντρα.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα σας θα έχει ουσιαστικά ανοίγματα που αν τα αξιοποιήσετε θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε αυτόβουλα, οργανώνετε τις ενέργειες σας, σε επαγγελματικά θέματα τακτοποιείτε εκκρεμότητες και ανοιχτά ζητήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα, με ουσιαστικές πράξεις θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα αναζητήσετε σιγουριά και γερές βάσεις στήριξης.  Παίρνετε απόφαση να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας, οι ενέργειες σας θα αποσκοπούν στη διατήρηση της ανεξαρτησίας σας. Εσείς οι χωρισμένοι αν κάνετε το βήμα της επανένωσης δε θα απογοητευτείτε, εξομολογήσεις και λόγια καρδιάς θα κλείσουν με συμφιλιωτικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα στο https://www.zwdia24.gr/

Αφήστε μια απάντηση