Ζώδια 08/02/2021 – 14/02/2021

Ζώδια 08/02/2021 – 14/02/2021

ΚΡΙΟΣ

Κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, η στάση σας θα είναι μεθοδική και σκεπτόμενη. Αυτοπεποίθηση θα έχουν οι ενέργειες σας, πρωταρχική σας ανάγκη θα είναι η ψυχολογική ανανέωση και το ανανεωμένο ηθικό. Αφήνετε στην άκρη τις ανασταλτικές σκέψεις και απόψεις, οι ενέργειες σας θα είναι δυναμικές, δραστικές, ίσως και κάπως τολμηρές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι πολύ καλά θα κάνετε και θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τα δεδομένα σας. Οι αντιδράσεις σας θα είναι ήρεμες και ισορροπημένες. Βασική σας επιθυμία θα είναι να τερματίσετε τις αβέβαιες καταστάσεις που σας αγχώνουν ή σας αποσυντονίζουν. Τα συμβάντα θα δώσουν ώθηση σε αισθηματικά ζητήματα, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Eνδεχομένως να ενισχυθούν οι ανταγωνιστικές σας διαθέσεις, μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον στόχο θα βάλετε να υπερισχύσετε, ωστόσο προσοχή στην πεισματική αντίδραση. Στον αισθηματικό σας τομέα θα τονωθεί ο αισθησιασμό σας, με το ταίρι σας θα ζήσετε στιγμές έντονης και αμοιβαία έλξης, θα υπάρξουν άμεσες εκδηλώσεις. Σε περίπτωση που μέσα στη σχέση σας υπάρχουν προβλήματα συζητήσιμη θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τον δεσμό σας. Ίσως να μετανιώσετε για κάποιες εγωιστικές κινήσεις που έγιναν απ πλευρά σας στην προηγούμενη περίοδο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσετε. Χαλαρώνουν οι αντιδράσεις σας, δε θα φορτώσετε τη σκέψη σας με αγχωτικές έγνοιες, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σκέψη σας θα γίνει προνοητική θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο μέλλον σας, ίσως να χρειαστεί να επανεκτιμήσετε καταστάσεις, συνθήκες, ή συνεργασίες. Επιθυμία σας θα είναι να σταθεροποιήσετε την εργασιακή σας πορεία, ώριμη θα είναι η στάση σας, συνειδητοποιημένες θα είναι οι επιθυμίες σας. Καινούργιο άνοιγμα θα υπάρξει στα αισθηματικά σας, θετικούς θα σας βρουν οι εξελίξεις, καταφθάνουν ευχάριστες προτάσεις ίσως και νέες γνωριμίες. Σε εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό είναι πολύ πιθανόν να ανοιχτεί ενδεχόμενο δεσμευτικής εξέλιξης. Η εβδομάδα ναι μεν θα τονώσει την αισιοδοξία σας, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας και αναποφασιστικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ενδεχομένως να σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με μια καινούργια επαγγελματική πρόταση που θα ακούσετε. Ενθαρρυντικές θα είναι οι συνθήκες για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει βελτίωση, τακτοποιείτε εκκρεμότητες και διαφόρων ειδών εργασίες. Στον αισθηματικό σας τομέα αλλαγές έρχονται στις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Η συγκαταβατική σας διάθεση θα τερματίσει περιπτώσεις χωρισμού, με δική σας προσέγγιση θα μπουν τα πράγματα σε τάξη, το αποτέλεσμα θα είναι επανένωση και μάλιστα άμεση. Εσείς οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, προμηνύεται έναρξη σχέσης και μάλιστα σοβαρών προδιαγραφών.

ΛΕΩΝ

 Αναλαμβάνετε ρίσκα, περνάτε σε κινήσεις δυναμικές με στόχο την αλλαγή και την βελτίωση. Ουσιαστικό άνοιγμα θα υπάρξει στα επαγγελματικά σας, αισιόδοξους θα σας βρουν οι εξελίξεις, καταφθάνουν νέες προτάσεις, καινούργιες συνεργασίες. Στα αισθηματικά σας, επιθυμία σας θα είναι να σταθεροποιήσετε την πορεία του δεσμού σας, ώριμη θα είναι η στάση σας, συνειδητοποιημένες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε στο ταίρι σας. Η εβδομάδα σε κοινωνικό επίπεδο είναι πολύ πιθανόν να σας φέρει καινούργιες γνωριμίες, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ενθουσιαστείτε από την συνομιλία που θα έχετε με άτομο ενδιαφέρουσας προσωπικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Σε εργασιακά θέματα βγαίνετε από την παθητικότητα, τώρα θα σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, σε προτάσεις που θα κάνετε δε θα βρείτε αρνητική αντιμετώπιση. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσει στο να βάλετε δυναμικούς στόχους επαγγελματικούς και προσωπικούς. Θα σας φέρει ενθουσιασμό και διάθεση για κινητοποίηση, δε αποκλείεται να ξεκινήσετε ένα καινούργιο σχέδιο ή να υλοποιήσετε προγραμματισμένες επιθυμίες. Θετική θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι κοινωνική, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που είστε χωρίς σχέση θετικοί θα είστε σε ενδεχόμενα νέων γνωριμιών.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα βγει στην επιφάνεια η διπλωματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Εσείς που θέλετε να πείσετε ή να επηρεάσετε θα καταφέρετε να ασκήσετε επιρροή. Σε ζητήματα σχετικά με χρήματα και έσοδα θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα προσπαθήστε να τα αξιοποιήσετε με σύνεση. Από αισθηματικής άποψης θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να φανερώσετε αυτό που νιώθετε, η στάση σας θα είναι άμεση και συναισθηματική. Σε περίπτωση χωρισμού θα τερματιστεί η απόσταση, θα υπάρξουν κινήσεις προσέγγισης, από πλευράς σας το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Ίσως να ξανασκεφτείτε και να επαναξιολογήσετε, ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη για καταστάσεις που είχαν καταλήξει αρνητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρώνεστε και στοχεύετε, οι πράξεις σας και οι αποφάσεις θα ανοίξουν δίοδο νέων επαγγελματικών συνεργασιών. Επανεξετάζετε σχέσεις πρόσωπα και απόψεις, η στάση σας δεν θα είναι καθετή ή απόλυτη. Επαναξιολογείτε και επαναπροσδιορίζετε, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε παλιά λάθη, ουσιαστικά διαφοροποιείτε τον τρόπο σκέψης σας. Η πρόταση που θα σας κάνουν θα έχει προοπτική οικονομικής βελτίωσης, σας παροτρύνω να τη δεχτείτε. Οι επιλογές σας θα είναι προσεκτικές και τα βήματα σας σταθερά, θα είστε σε θέση να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, επικεντρωθείτε στις επενδυτικές κινήσεις θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Η εβδομάδα θα σας ευαισθητοποιήσει σε κοινωνικό επίπεδο, δεν θα απορρίψετε ούτε θα αποστασιοποιηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές, δε θα αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους. Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, θα καταφέρετε να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, οι οικονομικές σας βλέψεις θα είναι εφικτές. Θα νιώσετε σιγουριά και πίστη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να θελήσετε να εντυπωσιάσετε. Ενισχυμένη θα είναι η αγωνιστικότητα σας, οι κόποι σας θα έχουν αποτέλεσμα άμεσο και θετικό. Η εβδομάδα θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σας, η στάση σας θα είναι ανέμελη και ιδιαιτέρως κοινωνική. Οι προτάσεις που θα λάβετε θα τονώσουν την ανάγκη σας για διασκέδαση, θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ορθολογισμός που θα σας διακρίνει θα διαφοροποιήσει αποφάσεις που είχαν παρθεί επιπόλαια και παρορμητικά. Ενεργοποιείται η δραστήρια πλευρά του χαρακτήρας σας, δυναμική θα είναι η διάθεση σας, συνειδητοποιήσεις θα αλλάξουν την πορεία σχέσεων και επαφών. Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας σχετικά με οικονομικά και επαγγελματικά ρίσκα, αναζητήστε σιγουριά και ασφάλεια, σας δίνω τη συμβουλή να επιλέξετε την πεπατημένη οδό. Η εβδομάδα, λογική και εύστροφη θα κάνει την αντίληψη σας. Κλείνετε εκκρεμότητες, τακτοποιείτε ανοιχτά ζητήματα, άμεσο αποτέλεσμα θα έχουν οι προσπάθειες σας. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση είναι πολύ πιθανόν να ανοίξετε κουβέντα περί δεσμεύσεων, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στην μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα θα οργανώσει τις κινήσεις σας σε θέματα επαγγελματικά θα σας βοηθήσει να πάρετε προσγειωμένες αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να προκύψει καινούργια γνωριμία, εσείς οι ελεύθεροι βγάλτε την αυθόρμητη και προσιτή πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα φλερτάρετε, θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε, θερμή κουβέντα θα ανοίξετε με το πρόσωπο που ήδη σας ενδιαφέρει. Εσείς που είστε σε συναισθηματικό δίλλημα και δε ξέρετε αν θα πρέπει να γυρίσετε πίσω στα παλιά, θα υπάρξει ξεκαθάρισμα στην καρδιά σας, βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Δεν αποκλείεται να προκύψουν προτάσεις και ανοίγματα, προσπαθήστε να οχυρώσετε τις σχέσεις σας εργασιακές και οικογενειακές. Η εβδομάδα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εκφραστείτε και να μιλήσετε ξεκάθαρα, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να λύσετε θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Η εβδομάδα θα φέρει άνοιγμα επικοινωνίας με πρόσωπο που προσφάτως διακόπηκαν οι επαφές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εξηγήσετε τους λόγους που σας απομάκρυναν. Ισορροπία θα υπάρξει στην προσωπική σας σχέση, κατανόηση και συμπαράσταση θα βρείτε από το ταίρι σας, δε θα κρατήσετε απόμακρη στάση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά και να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις.

Περισσότερα στο https://www.zwdia24.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση