ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 22/03/2021 – 28/03/2021
Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 22/03/2021 – 28/03/2021

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις εσωτερικές σας ορμές και εξάρσεις, συναισθηματικά ίσως να εμφανιστείτε κάπως φορτισμένοι, ψυχολογικά συμπλέγματα θα βγουν στην επιφάνεια. Τάσεις αγανάκτησης ή έντονου θυμού ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε ενέργειες ή λόγια που είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα αντιδράσετε και θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις ή πρόσωπα που σας δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες. Θα θελήσετε να ισορροπήσετε τις έκρυθμες καταστάσεις, ίσως να προχωρήσετε σε  άμεσα ξεκαθαρίσματα, η στάση σας θα πρέπει να είναι χαλαρή και όχι πιεστική.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν επιθυμείτε να συμφιλιωθείτε ή να επανασυνδεθείτε με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο φιλικό ή συναισθηματικής φύσης, τότε κινηθείτε άμεσα. Θετική απάντηση θα λάβετε, θα προκύψει συνάντηση και συνομιλία που θα κλείσει παρεξηγήσεις και αρνητικές καταστάσεις. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο θα προχωρήσετε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις, λύνονται απορίες, θα δοθούν εξηγήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε εκνευρισμούς, πείσματα και κόντρες. Αποφύγετε το άγχος, την εσωτερική πίεση και την αστάθεια στις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις σας,  αποφύγετε εξάρσεις εκνευρισμού τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε προσωπικά. Είναι πολύ πιθανόν να ακυρώσετε κάποια ραντεβού, συμφωνίες και τελεσίδικες απαντήσεις θα είναι σωστή η απόφαση σας να τις τρενάρετε. Η εβδομάδα θα σας δώσει την ώθηση να απελευθερώσετε τις σκέψεις και τις διαθέσεις σας, η στάση σας θα γίνει άμεση ταυτοχρόνως και κάπως πιο δημιουργική. Η θετική σας διάθεση θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, ίσως να επιχειρήσετε να κάνετε πράγματα που την προηγούμενη περίοδο οι αναστολές δεν σας άφηναν να προχωρήσετε στην εφαρμογή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Στις προσωπικές σας επαφές, φιλικές και οικογενειακές, δοτική θα είναι η στάση σας, κατανόηση θα δείξετε στις αδυναμίες των άλλων, στο ταίρι σας θα ανταποκριθείτε με αγάπη και εκτίμηση. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση επανασύνδεσης, θα έχετε άνοιγμα επανένωσης. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε  σε θέματα ή καταστάσεις που σας αγχώνουν ή δυσανασχετούν, ίσως να μην καταφέρετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Ανανεώνεται η διάθεση σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μαχητικά, βγαίνετε από τάσεις απαισιοδοξίας και ηττοπάθειας.

ΛΕΩΝ

Μάλλον θα αφήσετε στην άκρη τις έγνοιες, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην αναζωογόνηση και στο πως θα ξελαφρύνετε τη σκέψη σας από προβληματισμούς. Καταφθάνουν οικονομικά ανοίγματα, εισπράξεις θα έχετε, είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν τα έσοδα σας, ωστόσο προσοχή στην κατανάλωση και στην ανάγκη σας για απόκτηση υλικών αγαθών. Ίσως να ξεκόψετε με άτομα που οι χαρακτήρες ή οι απόψεις σας δεν ταιριάζουν, γενικά θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας κουράζουν ή που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο θα βρεθεί τρόπος εφαρμογής, εσείς που είστε σε αναμονή θα λάβετε θετικές απαντήσεις και δημιουργικές προτάσεις. Κάντε την προσπάθεια να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας, μη σταθείτε και εγκλωβιστείτε στις αρνητικές εκδοχές. Η εβδομάδα φέρνει θετικές εξελίξεις σε αισθηματικά θέματα, έρχονται επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Δημιουργικές αλλαγές θα υπάρξουν στην προσωπική σας σχέση, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα μιλήσετε για το μέλλον σας. Φεύγουν αισθήματα ηττοπάθειας, αναπτερώνεται το ηθικό σας, οι δυναμικές σας ενέργειες θα φέρουν ανατρεπτικά αποτελέσματα, κινηθείτε με αποφασιστικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Αλλάζετε άποψη και τοποθέτηση σχετικά με πρόσωπα και σχέσεις, η στάση σας θα γίνει άμεση και πιο απελευθερωμένη. Ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα θα βρει πρόσφορο έδαφος, η επικοινωνιακή σας δυναμική και ο γρήγορος χειρισμός σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. Σε αισθηματικά θέματα, θερμές και ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ακουστούν, βγαίνουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα φέρουν αναθεωρήσεις, θα βρείτε τη δίοδο που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε και να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή. Συγκαταβατική θα γίνει η στάση σας, στη σχέση σας σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις θα βρείτε τη λύση του προβλήματος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αισθηματικό και προσωπικό επίπεδο θα τονωθεί η ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, η στάση σας θα είναι θερμή, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να σταθεροποιήσετε τον δεσμό σας. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια. Στον οικονομικό σας τομέα ενδεχομένως χρήματα να έρθουν στα χέρια σας, θα αγοράσετε ωστόσο σκεπτόμενες θα είναι οι επιλογές σας, οι κινήσεις σας θα στοχεύουν στην επένδυση και όχι στην άσκοπη απόκτηση υλικών αγαθών. Παίρνετε την απόφαση να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις, δυναμική θα είναι η στάση σας, θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις ψυχολογικού στρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, περνάτε σε προσεγγίσεις, δυναμική και άμεση θα είναι η στάση σας. Σε επαγγελματικά θέματα σε τόνωση θα βρίσκεται η αποφασιστικότητα σας, βάζετε νέους ίσως και δύσκολους στόχους, τολμηρές θα είναι οι προτάσεις σας. Η θετική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να επιχειρήσετε και να δοκιμάσετε, οι ενέργειες σας θα είναι μεθοδικές και συντονισμένες, επιτυχία θα έχουν τα νέα εγχειρήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή σε διαθέσεις κτητικότητας, ίσως να προσπαθήσετε να πιέσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε να κινηθείτε αγχωμένα. Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, σε ζητήματα που απαιτούν ριζικές τακτοποιήσεις θα δείξετε ιδιαίτερη βάση. Προσγειωμένη θα γίνει η σκέψη σας, θα σπεύσετε να τακτοποιήσετε θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα απρόβλεπτη θα κάνει τη συμπεριφορά σας, εσείς οι απελευθερωμένοι θα προβείτε σε ενέργειες ασυνήθιστες και αρκετά τολμηρές. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό και όχι μόνο με έντονο ενθουσιασμό, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Η εβδομάδα θα σας ωθήσει στο να εστιάσετε στο προαίσθημα σας, η ανασφάλεια ή η ηττοπάθεια ενδεχομένως να δημιουργήσουν άτοπες φοβίες, προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπημένη στάση. Εκνευρισμός αντίδραση και αστάθεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Η εβδομάδα ώριμη και πρακτική θα κάνει τη σκέψη σας, θα ενισχύσει τη διάθεση σας για εποικοδομητικό αποτέλεσμα, θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε μεθοδικά και ψύχραιμα τις δύσκολες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Σε θέματα σχέσεων και προσωπικών επαφών τερματίζουν οι συναισθηματικές εντάσεις, θα είστε επικοινωνιακοί και συνεννοήσιμοι, η αισιόδοξη σκέψη θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να ξεχάσετε τα παλιά. Θα θελήσετε να ανανεωθείτε, θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις σε θέματα που θα αφορούν την πορεία και το μέλλον της επαγγελματικής σας ζωής αλλά και της προσωπικής σας σχέσης. Σε επαγγελματικά ζητήματα  στόχο βάζετε να  επεκτείνετε και να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι θα την κυνηγήσετε την καινούργια γνωριμία, με τον τρόπο σας θα αφήσετε περιθώριο για προσεγγίσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα φλερτάρετε με αμεσότητα. Η εβδομάδα θα σας εφοδιάσει με δυναμισμό αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας.

ΙΧΘΥΣ

Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας θα βρεθείτε σε διαφόρων ειδών παρέες, οι συζητήσεις σας θα είναι ανέμελες, δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες κοινωνικές γνωριμίες. Στον αισθηματικό σας τομέα η συμπεριφορά σας  θα είναι ειρηνική, με το ταίρι σας θα προσπαθήσετε να βρείτε τη μέση οδό που θα φέρει συνεννόηση και δημιουργική κατάληξη. Αναζητήστε συναισθηματική σταθερότητα, αποφύγετε τις πιέσεις και τις κόντρες, επικεντρωθείτε στους κοινούς σκοπούς. Συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, στόχοι και βλέψεις μπαίνουν σε ιεραρχική σειρά. Στα επαγγελματικά σας ζητήματα συνεργάσιμη θα είναι η στάση σας, συντονισμένες και μεθοδικές θα είναι οι κινήσεις σας κυρίως οι οικονομικές. Αποκτά απελευθερωμένη διάθεση η στάση σας, θα βγει στην επιφάνεια η δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Περισσότερα στο https://www.zwdia24.gr/

Αφήστε μια απάντηση