ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 05/04/2021 – 11/04/2021
Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 05/04/2021 – 11/04/2021

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, η σκληρή δουλειά σας φέρνει στην κορυφή.  Την Τρίτη 6 Απριλίου, η σπίθα μιας σχέσης θα μπορούσε να γίνει μια υπέροχη φωτιά με τη βοήθειά σας . Αρχίστε να δίνετε και να λαμβάνετε εξίσου. Εάν ένα κομπλιμέντο έρθει στο δρόμο σας, μην το παρακάμψετε. Απολαύστε ό, τι λαμβάνετε και αυτό που δίνετε θα σας καλωσορίσει. Την Παρασκευή, 9 Απριλίου,  είναι μια μέρα για να χαλαρώσετε, να κολυμπήσετε ή να παρακολουθήσετε μια ταινία .

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, η επιμονή είναι το κλειδί. Την Τρίτη, 6 Απριλίου, θα έρθει η ώρα να εκδηλώσετε τη δύναμη σας. Σκεφτείτε να ανάψετε ένα κερί για να κάνετε διαλογισμό και να βρείτε την ηρεμία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας την Παρασκευή, 9 Απριλίου, θα έχετε έναν μεγάλο κύκλο υποστηρικτών. Αποφύγετε να απορροφήσετε την αρνητικότητα άλλων ανθρώπων παραμένοντας πιστοί στις δικές σας φιλοδοξίες και πεποιθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα, θα εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια.Την Τρίτη, 6 Απριλίου, θα έχετε πολύ κέφι και ίσως βρεθείτε με φίλους (με μάσκα πάντα). Είναι πιθανό το λαμπρό χαμόγελό σας να προσελκύσει κάποιο ενδιαφέρον. Μια φιλία (ή κάτι περισσότερο) μπορεί να ξεκινήσει. Προς το τέλος της εβδομάδας την Παρασκευή, 9 Απριλίου, θα έχετε δύο τρόπους (όχι ασυνήθιστο για τους Δίδυμους). Θα είστε παντελώς ανοιχτοί ή εντελώς κλειστοί στο καβούκι σας. Σα να είστε πάνω σε ένα άλογο και είτε φαίνεστε καταπληκτικοί είτε είστε έτοιμοι να πέσετε. Προσοχή στις περισπασμούς σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα, μπορεί να σας προσφερθεί κάτι που δεν γνωρίζετε ότι χρειάζεστε. Την Τρίτη, 6 Απριλίου, ίσως θελήσετε να αναδείξετε το στυλ σας. Θα μπορούσατε να διακοσμήσετε το σπίτι ή να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα ωραίο νέο ζευγάρι παπούτσια. Προς το τέλος της εβδομάδας την Παρασκευή, 9 Απριλίου, είναι η τέλεια μέρα για να δείτε τη ζωή σας από μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση. Σκεφτείτε να βάλετε τις ανθρώπινες ανάγκες στη δική σας προσωπική σειρά. Η βεβαιότητα, η σημασία, η ποικιλία, η αγάπη / σύνδεση, η ανάπτυξη και η συνεισφορά είναι όλες σημαντικές, αλλά σήμερα είναι καλό να δώσετε προτεραιότητα όπου χρειάζεται. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα κατευθυντήριο φως για πολλές αποφάσεις που θα λάβετε στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Λέων, αυτή την εβδομάδα, αφήνετε κάτι για να έρθει κάτι καλύτερο επιτέλους. Την Τρίτη 6 Απριλίου, μπορείτε να εμπλακείτε σε μια ευχάριστη σύνδεση. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια φιλία που θα μετατραπεί σε μια σχέση αγάπης που θα είναι βαθιά και ουσιαστική. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 9 Μαρτίου, να είστε προσεκτικοί , καθώς μπορείτε να αγοράσετε κάτι αρκετά ακριβό που στην ουσία δεν χρειάζεστε.  Η ασάφεια του Ποσειδώνα μπορεί να κρύψει το πραγματικό κόστος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος, ένα ζήτημα που σας απασχολεί θα λυθεί. Αυτή την εβδομάδα, θα λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Την Τρίτη, 6 Απριλίου, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ξοδεύετε χρήματα που προορίζονται για το μέλλον άσκοπα. Την Παρασκευή, 9 Απριλίου, εάν ενήργησες παρορμητικά νωρίτερα την εβδομάδα τώρα, μπορεί να αισθανθείς άσχημα και να θεωρήσεις ότι επέλεξες λάθος πορεία. Ίσως να ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε τι κάνετε και αν λειτουργείτε με τους δικούς σας όρους ή απλώς ακολουθώντας αυτό που λέει το πλήθος.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, η ανάληψη υπερβολικής ευθύνης θα εξαντλήσει την ενέργειά σας. Την Τρίτη 6 Απριλίου, μπορείτε επίσης να καθίσετε με τους αγαπημένους σας και να συζητήσετε πώς να διορθώσετε τα οικονομικά σας,ή ακόμα και πως να κάνετε ένα μεταπτυχιακό ή ένα μεγάλο βήμα. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή, 9 Απριλίου, μπορεί να νιώσετε αβέβαιοι για την κατεύθυνση που ακολουθείτε ή αν τα πράγματα θα λειτουργήσουν για εσάς όπως τα έχετε σχεδιάσει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως ψάχνετε να απελευθερωθείτε από τις συνεχείς απαιτήσεις των άλλων. Αυτή την εβδομάδα, απλά πρέπει να πείτε “όχι”.  Την Τρίτη, 6 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό,  φέρνει καλές κοινωνικές επαφές και μια αισιόδοξη προοπτική στη ζωή. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι πρόθυμοι να προσφέρουν πράγματα αξίας. Σήμερα, είναι καλό να κοινωνικοποιηθείτε. Βγείτε έξω , δείτε φίλους. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή, 9 Απριλίου, μπορεί να νιώσετε ότι όλες οι σκέψεις σας επικεντρώνονται σε όλα τα πράγματα που θέλετε να κάνετε πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να πάρετε τον αγαπημένο σας από το χέρι και να φύγετε από όλους για μερικές ώρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τρίτη, 6 Απριλίου, μια από τις σπάνιες πτυχές όπου τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ της αγάπης, είναι μια καλή μέρα νέες γνωριμίες. Εάν είστε ήδη σε σχέση , αφιερώστε λίγο χρόνο για να περάσετε μαζί απόψε. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή, 9 Απριλίου, ο ίδιος Άρης κάνει μια πλατεία προς τον Ποσειδώνα στο σπίτι των κατοικιών σας. Τώρα υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε γύρω από το σπίτι, αλλά είτε δεν σας αρέσει, είτε είναι πέρα από τις γνώσεις σας. Εάν υπάρχουν υδραυλικά προβλήματα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένδειξη κάποιων υπερχείλισης συναισθημάτων στο σπίτι. Η καλύτερη χρήση αυτής της πτυχής είναι να φέρουμε το σπίτι της πνευματικότητας δημιουργώντας ένα βωμό ή κάνοντας λαϊκή μαγεία σαν να σκουπίζουμε τη βεράντα με πρόθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα απρόβλεπτη θα κάνει τη συμπεριφορά σας, εσείς οι απελευθερωμένοι θα προβείτε σε ενέργειες ασυνήθιστες και αρκετά τολμηρές. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό και όχι μόνο με έντονο ενθουσιασμό, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Η εβδομάδα θα σας ωθήσει στο να εστιάσετε στο προαίσθημα σας, η ανασφάλεια ή η ηττοπάθεια ενδεχομένως να δημιουργήσουν άτοπες φοβίες, προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπημένη στάση. Εκνευρισμός αντίδραση και αστάθεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Η εβδομάδα ώριμη και πρακτική θα κάνει τη σκέψη σας, θα ενισχύσει τη διάθεση σας για εποικοδομητικό αποτέλεσμα, θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε μεθοδικά και ψύχραιμα τις δύσκολες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, η προσπάθειά σας αποδίδει. Την Τρίτη 6 Απριλίου, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με κάποιον, θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε ότι είστε ερωτευμένοι. Μπορεί να είναι κάποιος που γνωρίζατε κάποιο διάστημα ή κάποιος που μόλις γνωρίσατε. Το συναίσθημα είναι πραγματικό και δυνατό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα για να δείτε αν το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή, 9 Απριλίου,  μπορεί να μην αισθάνεστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας. Αν θέλετε να αισθανθείτε πιο σίγουροι, τότε σκεφτείτε κάτι που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον κόσμο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάτι ξανά και ξανά. Την Τρίτη, 6 Απριλίου,  σκεφτείτε τρόπους να εκδηλώσετε τι είναι αυτό που θέλετε. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να εστιάσετε σε δημιουργικές ιδέες για να αποκτήσετε αυτό που ονειρεύεστε. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή, 9 Απριλίου, βλέπετε πιθανότητες. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε την οικογένειά σας και να λύσετε ότι θέματα έχετε.

Αφήστε μια απάντηση